Brossa a l' espai

Com es poden reduir les actuals deixalles espacials?

Mètodes

Benvolguts lector/es, en aquest article els volem presentar una forma per començar a reduïr la gran quatitat de deixalles espacials, deixades per naus que han anat a l' espai i s'ha hagut de desfer de algunes de les seves part pel cami o bé satèl·lits que ja no poden funcionar i són inservibles. Nosaltres recentment hem pensat que utilitzar un cable electrodinàmic seria una molt bona opció. No es extremament car i tampoc es molt difícil d' aconseguir els materials. Creiem que amb la quantitat de brossa avui en dia seria l'opció més favorable de totes, tot i que n'hi ha de molt bones,però molt cares.

Radi del camp electromagnètic

L'efecte del camp es a uns 100km a la rodona. L'efecte a mesura que la bateria es quedi sense energi anirà disminuint, però s'estima que tota la brossa espacial quedi atreta. Tot i això les peces més allunyades i pesants seran dificilment atretes,ja que la força ha de ser forta per atreure grans peces de metall

Avantatges

1. No és el projecte més car de tots.
2. S'estima que als 10 anys totes les deixalles espacials ja estarien erradicades.
3. Un cop utilitzat el cable podria ser reutilitzat en deixalleries per separar els objecte metal·lics grans dels altres (plàtics,restes...)
4. No hauriem de desfer-nos de les deixalles un cop a la Terra ja que es desintegrarien a l'atmosfera
5. Incorporaria sensors per saber si hi ha algun asteroide proper a la Terra
6. Podria incorporar plaques solar per aixi funciones per ella mateixa, la bateria duraria més ja que només utilitzaria mitja part ja que a l'altre hi tocaria el sol. (la part on es de nit a la Terra)
Big image

Promotors del nostre futur projecte

NO hi ha cap mena de perill es 100% segur i no contaminant, es a dir un cop fet servir, el cable reotrnarà a Terra

Alguns inconvenients...

Tot i ser un dels metodes amb menys problemes encara se'n han de solucionar, tot seguit els direm les problematiques del projecte:
· S'hauria de canviar la bateria cada 3-4 anys aproximadament, ja que de moment no hi ha cap pila eterna.
· Tot i que fariem el cable el màxim de durader possible, res es per sempre i si alguna peça arriba a destruir part del cobertor del cable per on passa l' electricitat ho hauriem d'arreglar al moment.
· Serà perillós per les naus que volen sortir de la Terra cap a l' exterior ja que faria que les anus es quedesin atrapades per l' efecte electromagnetic.
· No podria arribar a totes les deixalles esparcides al voltant de la terra. Seria potent, si, però no arribarà al infinit i més allà.
· Pot atreure a altres satèl·lits actualment actius, si no s'especifiquen ( es a dir hauriem de enviar uns anuladors als satèl·lits actiu per que el camp no fes efecte sobre ells, cost aprx. d'anuladors 50.000 euros)
Seguim buscant solucions per aquests conflictes i si teniu alguna experiencia o proposta per millorar-ho contacteu amb l'enginier cap
Creiem que això és tot però si teniu més dubtes o veieu més problemes, contacteu amb nosaltres! No mosseguem.

Projecte per millorar el nostre futur

Per finalitzar en calculat aproximadament que el projecte es podria dur a terme a partir de 1M d' euros degut a la gran quantitat de peces i bateries.