Tallers Monogràfics música-moviment

Divendres 9 de Juliol de 2021

PRESENCIAL O STREAMING - TU TRIES!

Sessions pràctiques d'iniciació a la música i a la Dansa

Us proposem

Un dia intensiu de tallers amb els autors dels materials didàctics de música i moviment publicats per Bellaterra Música Ed. i altres mestres col.laboradors.


Són sessions pràctiques d'iniciació a la música i a la dansa. Propostes al voltant d'un tema monogràfic que tenen com a objectiu oferir als mestres eines i recursos per a organitzar la seva classe. Tallers pensats per a despertar les idees, que us inspirin, us facilitin i us enriqueixin la programació del curs.


Enguany, us proposem 4 Tallers (presencials o online) i 1 trobada (online) on us mostrarem diferents maneres de construir una sessió didàctica a partir d'una història i com, a través de les músiques que acompanyen a aquesta història, podem despertar la imaginació i la creativitat dels nostres alumnes, integrar les diferents emocions, afavorir l'expressivitat individual/col.lectiva i cohesionar el grup.


Els materials i les músiques que us proposem són el resultat del treball d'investigació d'un equip de mestres especialistes en música i dansa amb grups de nens/es- adults, avis/avies de diferents edats que assisteixen regularment a classe.


ADREÇAT A: Mestres de llars d'infants, d’educació infantil i primària, mestres d’escola de música i de dansa, musics, ballarins, educadors socials i persones interessades.

PROGRAMA

9:00 Recepció dels participants i Presentació del curs


TALLER 1

9:30 a 11:00

BELLATERRA'S PLAY LIST - A càrrec d'Eugènia Arús

Inspira't i crea el teu projecte didàctic

Fem entre tots una classe! A partir de l'audició de diferents petites peces i tot el que tenim per jugar, anirem creant una història


TALLER 2

11:15 a 12:45

ELS GRANS COMPOSITORS VENEN A L'AULA - A càrrec de Marta Canellas

Us presentem una proposta a partir dels contes i les músiques de la col.lecció "Els Grans Compositors i els nens". Músiques que grans compositors de la història de la música varen escriure pensant amb els nens. En aquesta sessió us proposem aquestes músiques per jugar amb percussió corporal, fer escalfaments, inventar cançons, relaxar-nos o tocar instruments


TALLER 3

13:00 a 14:30

MÚSICA, MOVIMENT I PLÀSTICA - A càrrec Meritxell Balada

Us presentem una proposta a partir del conte “Oh, un conte que parla” d’Hervé Tullet. L’objectiu és oferir als mestres una proposta didàctica i interdisciplinar tot utilitzant les músiques de Ed. Bellaterra; d’aquesta manera s’ofereix una manera de viure les músiques composades expressament per altres contes com ara: Un dia al Mar, Bada Botó, Nap Buff… adaptades a una nova proposta de música, moviment i plàstica, inspirades en tot el procés creatiu i artístic de Tullet.


TALLER 4

15:30 a 17:00

UN PASSEIG PEL BOSC I PEL MAR:

Una mirada des de la neuroeducació - A càrrec Susana Pérez

En aquest taller es presentaran activitats pràctiques de música i moviment fonamentades en les aportacions de la neuroeducació a partir del material publicat: "Un paseo por el bosque" i "Un dial al mar".

ENCONTRE ONLINE AMB ...

17:30 a 18:30

VIU LA MÚSICA AMB BELLATERRA! - A càrrec de María José Sánchez Parra

Aquest taller té l'intenció d'ensenyar la manera en la que faig servir els materials de l'editorial sempre a través del joc i l'expressió plàstica i corporal ja que l'ambient relaxat que proporciona el joc afavoreix l'expressió i la comunicació, fent que els nens i nenes es lliurin a l'aprenentatge.


María José Sánchez Parra és la nostra convidada online d'enguany, ella és Doctora en Humanitats, Art i Educació. Superior en Pedagogia del Llenguatge i l'Educació Musical. Diplomada en Magisteri de Educació Musical.Té un canal de YouTube sobre pedagogía musical amb molt d'èxit. Colabora generant continguts d'Educació Musical al programa “Aprendemos en Casa” (emès durant l'estat d'alarma a Clan TV)

PREUS I INSCRIPCIONS

PRESENCIAL O ONLINE

Preu tot el dia: 64 Euros

Preu 1 sessió o taller: 20 Euros


- places limitades segons ordre inscripció -


FORMA DE PAGAMENT:

INGRÉS O TRANSFERÈNCIA BANCÀRIA
Número de compte corrent del Banc de Sabadell (IBAN): ES49-0081-0432-0600-0103-9514 (Recordeu posar a "Concepte" el Nom i Cognoms i el Nom del curs que faràs). El pagament s'ha d'efectuar durant els tres dies naturals posteriors a la matriculació perquè es consideri vàlida la inscripció. Una vegada fet el pagament rebreu per e-mail la confirmació de la plaça.


*Curs reconegut pel Departament d'Ensenyament per a Docents (si t'apuntes a tot el dia)

*Curs presencial amb certificat d'"El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació presencial per la innovació i la qualitat musical.

*Curs bonificable per empreses

*La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.EL MUSICAL - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat -93 580 42 46

Materials publicats per Bellaterra Música Ed

www.bellaterramusica.com