Moje vreme je novac - a Vaše?

Big image

Idealna prilika za posao iz snova, ako želite da radite i zaradite kako biste ostvarili svoje snove!

Ovom prilikom vam predstavljam posao iz snova koji se ne propušta!

Kao i većina vas provodim mnogo vremena on line, a nedavno sam naišao na poziv koji me je zaintrigirao....


SFI (Strong Future International) kompanija se bavi prodajom digitalnih i fizičkih proizvoda.


Posao u SFI zamišljen i u praksi ostvaren, kao fantastičan spoj obuke i primenjenog znanja, koji kao finalni rezultat daje zaradu. SFI radi sa konkretnim stvarnim proizvodima od čije prodaje ostvaruje svoj profit. Samim tim jasno je da je ovde reč o prilivu konkretnog i zdravog novca. SFI se ne finansira od članarina, niti na bilo koji način naplaćuje članstvo, konkretna prodaja je izvor novca i profita.


Ono što izdvaja SFI od ostalih sličnih internet kompanija je konkretan pristup svakom svom članu. SFI pruža obimnu podršku u vidu kompletne obuke svakog novog člana. Takav pristup je jedinstven i druge internet kompanije ga nemaju ili je veoma slabo razvijen.

Ono što je izuzetno u SFI je višestruka mogućnost zarade. Podeljena je po interesnim oblastima tako da sami možete da odaberete način posla i zarade koji vam najviše odgovara i prema čemu imate sklonosti.

MI BIRAMO VAS - A JA VAS ŽELIM U SVOM TIMU

  • Neophodno je poznavanje engleskog jezika i rada na računaru

  • Dobijate kompletnu obuku i podršku kroz webinare, materijale i tekstove na našem jeziku, kao i stalnu podršku sponzora i iskusnijih članova tima.
  • Prateći dnevne / nedeljne / mesečne zadatke uz igrice, testove znanja, pogađanje karata... zaradite koliko vam je potrebno!

Klikni, priključi se i počni da zarađuješ!

Nakon registracije (najbolje Gmail adresom) pratite uputstva korak po korak!
Big image
Big image