VI CAMPUS d'ESTIU

Música, Creativitat i Moviment - JULIOL 2019

DEL 8 A L'11 DE JULIOL DE 2019 - BELLATERRA

Escolta, sent i observa la música en moviment. Desenvolupa el teu pensament artístic


Us proposem 4 dies intensius de formació en Música i Moviment. Són dies per desenvolupar el teu pensament artístic, per escoltar, sentir i observar la música en moviment. Dies també en els que coneixeràs nous materials i propostes plàstiques per a l'aula, compartiràs, descobriràs i gaudiràs de crear junts amb grans especialistes nacionals i internacionals. Per a l'edició d'enguany volem destacar que tenim una professora convidada molt especial a nivell internacional: Sandra Nash (Austràlia).

https://youtu.be/k8-mYbso8NA

Professora convidada: Dra. Sandra Nash

Directora de la formació Dalcroze a Austràlia


Diplomada Superior per l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra.

Delegada de la FIER.


Sandra Nash porta ensenyant música des de fa més de vint anys, incloent tres anys a la facultat de la Universitat de Laval, a la ciutat de Quebec. Ha estat directora de música a dues principals escoles de Sydney. Des de 1994 és la directora del curs de les escoles d'estiu Dalcroze celebrada a Sydney, Toowoomba Qld. i Adelaide. Actualment és presidenta de la Societat Dalcroze de NSW i juntament amb altres companys australians, imparteix cursos de formació en Rítmica i treballa fent difussió d'aquesta metodologia pel mon.


Sovint és convidada a impartir tallers per a professors de piano i cordes, professors i intèrprets de la primera infància. També ha impartit tallers als EUA, Taiwan i a l'Institut Jaques-Dalcroze (Ginebra) i ha estat membre del jurat dels exàmens de certificats Dalcroze, llicenciats i diplomes. Actualment és la coordinadora del Programa de Formació Júnior i professora a temps parcial en Educació Musical al Conservatori de Música de Sydney, a més de coordinar diferents projectes musicals educatius.

Big picture
Tema d'aquesta edició: DIÀLEGS AMB DA VINCI

Viu una experiència musical i educativa inspirada en la figura de Leonardo Da Vinci. A continuació us posem un parell de vídeos interessants sobre la seva figura:

1) No hace falta ser un genio para ser genial

2) Vida de Leonardo da Vinci en 3 minuts

La seva la seva visió humanística ens convida a explorar, crear música i aprofundir en temes com la proporció, les arts, el color, les danses i formes musicals de la seva època.

D'aquesta manera ens unim en la celebració dels seus 500 anys d'història

Són dies per veure nous materials i propostes pràctiques per a l'aula i sobretot, són dies per compartir, descobrir i gaudir de crear junts amb grans especialistes nacionals i internacionals.

Enguany comptarem amb la presencia de la Dra. Sandra Nash. Un referent en l'ensenyament i l'aprenentatge de la música a través del moviment que ens visita per primera vegada.

ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

https://youtu.be/XmUtcV1rHRc

ALTRES INFORMACIONS DEL CURS

Professors del curs: Eugènia Arús, Marta Canellas i Núria Palau


Dirigit a: Músics, ballarins, educadors, mestres, pedagogs i persones interessades. No es necessiten coneixements previs. Nivell A: Principiants / Nivell B: Avançat: Alumnes i ex-alumnes del Postgrau en Música, Creativitat i Moviment o amb experiència en aquest tipus de formació.


Horari: de 9:30h a 17:30h, + activitats complementàries opcionals fins a les 19h.

Si només et vols apuntar a les activitats complementàries clica aquí


Preus: Aquest curs forma part del POSTGRAU en Música, Creativitat i Moviment. Està dividit en dos nivells i poden participar com:

  1. Alumnes del Postgrau (1 any obligatori) => 432€

  2. Interessats en la Música i el Moviment que estan valorant fer o no aquest Postgrau => 398 €

  3. Antics alumnes del Postgrau que ja hagin cursat el Campus a MCM però que valorin aquests 4 dies intensius com una oportunitat de revisitar El Musical, compartir l'experiència amb els professors del curs i els mestres convidats, gaudir de les noves propostes i donar aire a la seva pròpia inspiració => 210 €*Curs Reconegut pel Departament d'Ensenyament per a Docents (30 hores)

*Curs bonificat per empreses


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - 93 580 42 46 - www.elmusical.cat