Het nieuwe wonen nieuwsbrief

Huis ter Zeijen

Bijeenkomst Huis ter Zeijen

Lieve mensen,


Via deze nieuwsbrief willen wij de mensen die zich hiervoor ingeschreven hebben op de hoogte houden van de nieuwe ontwikkelingen omtrent het Huis te Zeijen project. Ook willen wij u van harte uitnodigen voor de Huis te Zeijen bijeenkomst.


Vernieuwde website

Vanaf 01-01-2016 heeft HetNieuweWonen een vernieuwde website, de website was toe aan vernieuwing. Met de ingang van het nieuwe nieuwe jaar is de website in gebruik genomen. Voor vragen over de nieuwe webstie kunt u gerust contact opnemen, voor contactgegevens kunt u op de website kijken.


https://hetnieuwewonen.wordpress.com


Bestemmingsplan

De gemeente Tynaarlo is akkoord gegaan met het bestemmingsplan van Bert Pathuis. Dit is goed nieuws, want het licht staat nu op groen voor het begin van de bouw van de appartementen.

Bijeenkomst Huis ter Zeijen

Thursday, Feb. 18th, 9pm

140 Hoofdweg

Veenhuizen

Bij deze bent u van harte uitgenodigd voor de Huis te Zeijen bijeenkomst. Deze bijeenkomst is bedoeld om geïnteresseerden op de hoogte te houden van ontwikkelingen en om de gelegenheid te geven om in contact te komen met Bert Pathuis voor vragen en opmerkingen. Na een lezing van Bert Pathuis zal er een rondleiding zijn in de Maallust bierbrouwerij. Na de rondleiding is er nog een gezellige borrel met een hapje en een drankje. Hier heeft u ook de gelegenheid om met Bert Pathuis in contact te komen voor vragen en opmerkingen. Voor deze gezellig avond kunt u zich opgeven via de website onder het kopje 'acties'. Tot dan!

Agenda

20:00 Lezing Bert Pathuis

21:00 Rondleiding Maallust brouwerij

22:00 Bier- en wijn proeverij