Posao iz topline vlastitog doma

Internet marketing

Priuštite sebi ono što se oduvijek željeli

Mnogo puta vam se desilo da želite nešto, da vaše dijete želi nešto, a zbog manjka novca mu ili sebi ne možete to priuštiti. Takvim mukama je došao kraj. Registrujte se na SFI, budite vrijedni, uporni i što je najvažnije nemojte odustajati, rezultati će se pokazati relativno brzo. Vaša zarada zavisi od vas samih i niko vam ne može oduzeti ono što ste zaradili. Vodite vlastitu kancelariju, odredite sami svoje radno vrijeme i budite svoj šef.

O kompaniji

SFI (Strong Future International) marketing grupa je pokrenuta 1998. godine. Počevši sa prodajom samo jednog proizvoda, samo u Sjedinjenim Američkim Državama. SFI je sada narasla na više od 80.000 proizvoda i usluga (i svakodnevno raste) sa prodajom u više od 190 zemalja u cijelom svijetu.
SFI je stvoren kako bi se omogućilo svima sa pristupom računaru i internetu priliku da dotaknu svijet e-commerce revolucije. Svako punoljetan može postati SFI član besplatno popunjavanjem online obrasca. Ne postoji članarina.
SFI pruža sve potrebne usluge prodaje i podrške, kao što su usluga korisnicima, obrade plaćanja i isporuke proizvoda - sve bez troška za članove. Za svaku prodaju, SFI plaća člansku proviziju. Dodatne pogodnosti možete zaraditi izgradnjom i vođenjem tima.

O meni

Ja sam Jasmin Kuduzović i po struci sam diplomirani inženjer sigurnosti. Zbog situacije u državi i nedostatka posla odlučio sam se pridružiti SFI kompaniji i okušati se u ovom poslu. Već nakon mjesec dana rada shvatio sam da nisam pogriješio. Postanite i vi član SFI tima i zaradite iz topline vlastitog doma.
REGISTRUJ SE BESPLATNO

Registrujte se preko Gmail adrese