Onlajn posao

Pitali ste se da li je moguce zaraditi preko interneta?

Aim HIGH, dream BIG!

Moto koji vam ukratko obijašnjava sav koncept ovog onlajn posla. SVE što vam je potrebno jeste računar sa internet pristupom i žrtvovanje vašeg slobodnog vremena za rad na nečemu što vam može doneti zaradu.

O SFI kompaniji...

SFI je internet kompanija koja se bavi prodajom proizvoda izuzetno velikog i različitog spektra. U svojoj ponudi ima preko 88.000 proizvoda. Na internetu se nalazi već punih 19 godina. Zanimljiv podatak je da je kompanija svoj internet posao počela sa samo jednim proizvodom. Za vreme provedeno u internet poslu kompanija iz godine u godinu beleži konstantan porast kako na finansijskom tako i na polju broja proizvoda i članova.
Big image

U suštini...

Ja sam Mihajlo Stanković i bavim se internet marketingom. Bio mi je potreban novac, potražio sam na internetu ONLINE POSLOVI i našao sam SFI kompaniju. Razmislio sam... Nemam šta izgubiti, a slobodnog vremena imam na pretek. Nisam se pokajao, registrovao sam se i istog trenutka su me podržale moje online kolege, koje su tu od samog početka uz mene i ne dozvoljavaju da dodje do situacije "Ne razumem" sve dobijam na dlanu, brzo i poslić ide kontinuirano i lagano, kao uživanje.

Istina je da...

Da vam ne postavljam ovde nagrade koje je sajt i kompanija dobijala, jer zbog ostalih nepoverljivih sajtova koji kače svakojake "Nagrade" verovatno mi ne biste ni verovali , zato odvojite vreme, registrujte se (sve je besplatno) nemate šta da izgubite a vaša registracija i te kako pomaže kompaniji. Razmislite, možete biti samo na dobitku.

Mihajlo Miha Stanković (Hami Brat)

Da bih vas uverio da nisam jedan od onih ljudi sa lažnim profilom koji bi uradio sve da bi privukao potencijalne klijente iz neke svoje skrivene koristi, možete me bez problema naći na facebook-u i pitati me sta god vam bude bilo potrebno.

Potrebno Vam je:

- Računar sa internet konekciom

- Slobodnog vremena (bilo koje doba dana)

- Da imate 18 godina (ili više)

- Timski duh

- Osnovno znanje za rad na računaru

i najbitnije je da znate da vaša zarada, isključivo zavisi od VAS.