Appetijd / De Mobiele Strateeg

Een nieuwe toekomst is begonnen: The future is mobile

Big image

Een nieuwe toekomst is begonnen: The future is mobile

Nieuwe tijden; meer mogelijkheden! De klant wil rechtstreeks met u in contact staan. Over actuele ontwikkelingen en aanbiedingen. Om een afspraak te maken of om een bestelling door te geven. De klant wil het èn kan het met uw app! Vrijwel iedereen heeft een smartphone. Dat betekent dat u altijd daar kunt zijn waar uw klant is. Hij heeft u namelijk altijd ‘op zak’. Eén op de vier smartphone-gebruikers is gericht op zoek naar een afspraak of transactie. Met uw eigen app gaat u dat samen met ons ontdekken: the future is mobile!Alles mobiel: The media go mobile

Klanten vinden en klanten binden, daar gaat het u om! Uw app is daarbij een sterk instrument dat de traditionele middelen overtreft. Uw app communiceert veel sneller, directer en effectiever met (potentiële) klanten. Zij kunnen vanaf elk apparaat met Internettoegang uw boodschappen ontvangen. Push-berichten brengen nieuws, aanbiedingen en acties direct onder hun aandacht. De investering voor uw app wijkt daarmee gunstig af van de kosten voor flyers, brochures en websites. Uw app is geen stand-alone; de integratie tussen app en social media biedt grote kansen. Uw app stuurt uw media-activiteiten. Dat spaart tijd, draagt bij aan de overzichtelijkheid en bevordert de eenheid van uw bedrijfsimago. The media go mobile!


De Mobiele Strateeg: Mobile strategies

Het succes van uw app is afhankelijk van appmarketing. Een begrip dat strategie en campagne bundelt in relatie tot ontwikkeling, lancering en gebruik van uw app.
Wie ziet u als uw primaire doelgroep? Waarmee wilt u hen bereiken? Hoe verloopt de communicatie? Wat zijn daarvan de resultaten? Wij analyseren en begrijpen uw business.
Daarna bepalen we samen met u hoe u uw strategie mobiel vorm gaat geven. Dat vergt aanpassingen in de wijze waarop u denkt over uw producten of diensten. We kijken naar de belangrijkste elementen die de basis vormen van uw app. Welke app-functionaliteiten wilt u toevoegen? Hoe integreren we de social media? Hoe verhoudt zich uw app tot uw advertenties en andere promotionele activiteiten? Hoe lanceert en onderhoudt u uw app? De interactie met andere media is gevraagd. Wij denken mee en begeleiden u bij uw mobiele strategieën!