Lumea magica a tantrei

Atelier experimential cu tehnici tantrice

Big image

Tantra accepta Viata in totalitatea ei, ne conecteaza la esenta noastra si ne indeamna la experimentarea ei constienta, la conectarea cu noi insine si cu tot ce ne-a dat natura ca sa putem zbura pe aripile iubirii intr-o libertate totala, celebrand in fiecare moment Viata.

La acest atelier o sa experimentam felul in care interactionam cu polul opus la nivelul corpului, al emotiilor liber exprimate, imbinand cu o conexiune subtila la nivelul sufletului.

Vom face exercitii, meditatii si tehnici tantrice care ne ajuta sa traim si sa intelegem esenta tantrei.


Din cauza conditionarilor si tensiunilor fizice, emotionale si mentale ne-am blocat energia sexuala si in acelasi timp si energia iubirii. Avand energia sexuala blocata nu ne putem conecta la ceilalti pentru ca nu ne putem conecta in primul rand la noi insine. Acest blocaj are ca rezultat retinerea in corpurile noastre a diverselor sentimente: frica, tristete, furie si incepem sa ne simtim din ce in ce mai tristi, obositi si impovarati.

Avand blocata energia sexuala (vitala) ne oprim iubirea si capacitatea de a fi fericiti si de a aduce abundenta in toate planurile vietii noastre.

Energia noastra sexuala se poate manifesta echilibrat, implinitor si vindecator, care in societatea noastra este foarte rar exprimata.

Daca ne raportam la aceasta parte a energiei noastre sexuale si o scoatem la suprafata, la trairile noastre in conexiune cu polul opus vom simti schimbari radicale. Ne ducem catre o stare de libertate, bucurie, implinire si iubire neconditionata.

Acest atelier are scopul ca sa va conecteze cu aceasta parte a energiei voastre sexuale.


Gazda voastra Zsombor Keresztes este un ghid in explorarea constienta a Vietii, care si-a dedicat ultimii sapte ani cunoasterii de Sine. Experimentand mai multe cai spirituale a dezvoltat pe baza revelatiilor avute tehnici simple si foarte eficiente de transformare interioara. A invatat tantra alaturi de Homa si Mukto, doi discipoli ai lui OSHO.

Acum foloseste exercitiile si tehnicile invatate si cele noi create in sesiuni de consiliere si tratamente , iar cu ajutorul taberelor, atelierelor si a calatoriilor interioare indruma persoanele interesate in aventura Vietii.

Informatii suplimentare despre Zsombor Keresztes
https://www.facebook.com/keresztesvzsombor

Unde si Cand ?


Bucuresti- B-dul Unirii nr.31 Bl A1 Sc 3 Et 1 Ap 46, interfon 46

Vineri 18 Noiembrie ora 18.30 .


Va rog sa va inregistrati !

Pentru mai multe detalii si inscrieri contactati-ma pe email: vagacskz@gmail.com sau la telefon 0757-491520.

Locurile fiind limitate, va rog sa va inscrieti pe email sau la telefon.

Contributia voastra este de 50 Lei, pentru studenti 30 lei.


Va imbratisez cu drag !

Zsombor