Lockout

Hvad kan jeg lave, jeg keeeder mig...

Lidt kort om lockouten

den årsaglige grund til denne lockout, er fordi at Danmarks Lærerforening og KL (Kommunernes landsforening), begge gerne vil adminstrere lærernes arbejdstid.


Lærerne vil bare gerne have det som før. Så sker der det som er sket nu, at lærerne bliver lockoutet, og derfor er mange af landets lærer lockoutet (låst ude).


Lockoutet betyder faktisk at lærerne er låst ude af skolerne. De må hverken være i kontakt med deres elever, komme ind på deres skole eller på nogen måde undervise.


Lockouten går ud over de kommunalt ansatte lærer. Men faktisk også de statsansatte. Dvs lærer der arbejder på tekniske skoler, friskoler, efterskoler. Og bare en lockout af de statsansatte vil gå ud over 281.000 elever over hele landet.


Hjælp, jeg kan ikke passe mine børn

Måske kan du ikke passe dine børn, på grund af dit arbejde. Du har dårlig samvittighed over at de bare sidder derhjemme og sumper fra kl. 8 når du tager afsted og til du kommer hjem igen. Men bare rolig... Der er masser af af muligheder. Jeg har fundet nogle gode og sjove ting som du kan lave her i lockouten. Der er noget til alle aldersgrupper.

Århus biblotek

Monday, Apr 8th, 10pm to Wednesday, Apr 10th, 5:30pm

Biblioteks- Og Kulturforeningen Region Midtjylland, Århus, Denmark

Central Denmark Region

Hvis du arbejder i Århus, kan du aflevere dine børn, i dagende den 8. - d. 10 april, på Århus biblotek, og være HELT sikker på at dine børn vil blive underholdt.


Her er der der mulighed for forskellige workshops som f.eks film, skattejagt, strikkecafe og meget andet.

Legeland i Viborg

Legeland har lavet et tilbud her i lockouten. Tilbuddet lyder, at man kan samle en flok børn, og så åbner Legelandet uden for deres normale åbningstider.Friskolen kunne evt. sende en seddel ud til 0-5 klasserne. Så var der mulighed, for dem som havde lyst, og dem som ikke kunne passe sine børn, at komme ud til Legeland.

Børnene ville være under opsyn af medarbejderne i Legeland, og børnene ville helt sikkert få en sjov dag.

For de lidt ældre

Hvis du er lidt ældre, kan du hjælpe mange af de frustrerede forældre, som ikke har mulighed for at passe deres børn.

Nu hvor du går hjemme i lockouten, kunne du nemt tjene lidt penge.

Send en seddel ud til sfoén, alle forældre som har børn i f.eks 0 klasse, eller andre steder.

Skriv at du her i lockouten tilbyder børnepasning, fra f.eks kl 8:30, og til sfoén åbner, så følger du dem derover når de åbner.

Det er i hvert fald hvad man kalder nemt tjente penge...

Hvis du er helt lost, er det bare med at få lavet en masse legeaftaler. Bedstemor eller bedstefar vil sikkert også hellere end gerne kigge over.