Running Diner 2020

Lionsclub Harderwijk

REMINDER

Big picture
Big picture

Running diner Lions Club Harderwijk 2020

Het is een ware traditie geworden binnen de Lionsclub Harderwijk. Op 7 maart 2020 wordt voor de 6e keer het Running diner georganiseerd. Een ladies night waarbij gezelligheid en elkaar ontmoeten voorop staat.

Big picture

De formule is niet gewijzigd, dus we kijken weer uit naar een avond waarbij je Lionsvrienden thuis ontvangt en kan laten genieten van je kookkunst. Bij voorkeur neemt de Lion zelf het roer over in de keuken.

Saturday, March 7th, 6pm

ermelo Harderwijk

De avond start om 18:30 uur op een centraal adres met een aperitief en waar de indeling voor het voorgerecht bekend wordt gemaakt. Vervolgens wordt na iedere gerecht het adres voor je volgende gang bekend gemaakt. Aan het einde van de avond komen we weer samen op een centrale plek om na te genieten van de gerechten en verhalen.

Dit mag je niet missen!

Big picture

Het is niet zoals de naam wellicht suggereert een hardloopwedstrijd langs een buffet, maar een avond waarbij je Lionsvrienden thuis ontvangt en kan laten genieten van je kookkunst.

Heel simpel: een avond met een drie gangen diner, waarbij elke gang op een ander adres wordt genuttigd. De enige zekerheid die je hebt is waar we ons aperitief gebruiken en welk van de drie gangen je gaat maken bij jezelf thuis natuurlijk.

Big picture

Graag horen we vóór 15 februari 2020 via de aanmeldingssite of je deelneemt aan deze activiteit en wat je voorkeur is om te maken: een voor-, hoofd- of nagerecht. Om het voor de organisatie makkelijker te maken ook graag een tweede voorkeur opgeven. De commissie laat tijdig weten voor welk gerecht je bent ingedeeld.

Het blijft een verrassing wie er voor dat gerecht bij je aanschuift. Uitgangspunt is dat er twee andere Lions met lady komen genieten van een gerecht dat is geïnspireerd door de Franse keuken. Natuurlijk mag iedereen zijn ‘eigen’ favoriete gerecht maken maar met dit thema geven we wat richting aan de deelnemers.

Graag zien we afwisseling in de verdeling van voor-, hoofd- en nagerecht. Niet altijd dezelfde gang bij de deelnemers thuis, maar een keer wat nieuws.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst.

Dit mag je niet missen!

De programma commissie

Big picture