Invitasjon - gran opening

åpningsfest på Thaulows Cafe og Gran Bar - 16.3.2016

Kjære venner og gode samarbeidspartnere!

Vi har gleden av å invitere deg på ny-åpning av Thaulows Cafe & Gran Bar onsdag 16. mars kl 18.30 i Thor Dahls gate 7 i Sandefjord. Det blir høytidelig åpning av vår nye bar, smaksprøver og uhøytidelig mat som passer til. Vi lover en forrykende konsert med Knut Nordhagen & Jaguars.


Velkommen!! Påmelding til ky@thaulows.no


Hilsen Ky Harsheim, Tine Gran, Edvard Gran, Håkon Gran og Morten Gran

Big image
Big image

Knut Nordhagen & Jaguars

Denne gruppen har de siste to årene blitt et slags husband på Thaulows. I løpet av denne tiden har mange publikummere kunnet oppleve swingene rå og blå musikk med mye glede. Disse herrene er ingen nybegynnere innen musikkfaget. Knut Nordhagen har 5 CD ér og hundrevis av mil langs skandinaviske landeveier under beltet, med tilhørende opptredener på klubber og festivaler. Bandets medlemmer har spilt sammen vekselvis de siste 20 år og har med tiden et velutviklet musikalsk repertoar. Dette består av både eget materiale og klassikere fra den amerikanske katalogen. Knut Nordhagen har utgitt plater med vesentlig eget materiale, og dette balanseres mot låter av artister som Ray Charles, BB King, Howlin´Wolf og T-Bone Walker.


Bandet består av:

Knut Nordhagen: Vokal og gitarerer * Dag Almar Hansen: Vokal og bass * Hans Pedersen: Piano og sax * Per Eriksen: Trommer