elysium

toekomst stad

geschiedeins

Voor dat Elysium is ontstaan is de stad Hilo op Hawaii op 20 juli 2020 gebombardeerd door terroristische groep. Nadat de stad helemaal in puin lag kwamen er drie rijken sjeiks bij elkaar om een nieuwe stad op te gaan bouwen die zogenaamd Elysium heette. De naam is bedacht door de romeinse godsdienst. Het Elysium was in de romeinse tijd een ondergrondse onderwereld waar de gelukzaligen vertoefden. De drie rijken sjeiks ontdekten namelijk na de terroristische aanval dat er een ondergrondse stad bevond onder de stad. Vandaar de naam Elysium.

de stad

De stad ligt dus midden op een eiland in de Atlantische Ocean. De stad is gebouwd door een aantal architecten die op 1 januari 2018 benoemd zijn tot de beste architecten van de wereld. Het duurde 30 jaar om de hele stad te bouwen inclusief woonwijken, industrie, werkgelegenheid, vliegvelden en snelwegen.

cultuur

In de toekomst zal de cultuur heel anders zijn. Mensen hebben anderen behoeften en vinden anderen dingen belangrijk. Dit is hoe wij denken dat de mensen in de toekomst leven.

uitgaan

Het uitgaansleven zal in de toekomt totaal anders zijn. Mensen krijgen een anderen muziek smaak dus gaan dj’s anderen muziek maken. De clubs worden allemaal een stuk moderner en nieuwer met led verlichting, hoge plafonds, een grote bar en een gave dansvloer. De mensen die in de club komen dragen de nieuwste mode van die tijd. Ik denk dat het uitgaansleven voor de mensen in de toekomst heel belangrijk word omdat mensen veel werken en dan in het weekend lekker een drankje kunnend drinken.

sport

In elk bedrijf in onze stad komt een sportschool zodat de werknemers tijdens het werken zich ook kunnen ontspannen. Ik vind het belangrijk dat werken en sporten samen gaat zodat de werknemers ook gezond zijn. Sommige gebouwen hebben een eigen tuin met hardloop baan en ruimte om lekker te lunchen. Ook komen er in de stad zelf verschillende sportscholen en word er een aparte baan aangelegd naast het fietspad waar je kan hardlopen.

ontspanning

Net buiten de stad komt een Welness center om je heerlijk te kunnen ontspannen. In de stad en de parken zijn meerdere mogelijkheden om je even lekker te ontspannen zo komen er in het park ligstoelen op verschillende plekken waar je even lekker kan liggen in het zonnetje. In de stad staan veel banken of lounge zetten waar je plaats kan nemen met je vriendinnen of even in de pauze van je werk kan zitten en lunchen. Ook wil ik veel restaurants zodat mensen lekker wat kunnen drinken, lunchen of dineren. Het is belangrijk dat mensen buiten het werk om zich kunnen ontspannen.

Big image
Big image
Video Elysium