CiÈnCiA a La CuInA

Laura González

pRiMeRa SeTmAnA

-Aquest tg va començar el dia 8 de gener. Va donar la casualitat de que van ser les dues primeres hores del segon trimestre. Els professors de tg van decidir iniciar el tg amb la famosa pel·lícula de dibuixos animats “Ratatouille”.

La pel·lícula tracta de una rata que és molt diferent a les demés, ella amb l’ajuda del seu olfacte sap diferenciar el menjar enverinat del que està bé. Un dia ella es perd cau per una claveguera i va per un camí diferent al dels seus companys. Ella va a parar a un lloc i més tard es troba a una cuina de un restaurant del xef mort Gusteau. Allà ella arecla una sopa que estava malament cuinada. Els cambrers la serveixen a els clients i a ells els hi agrada, a partir d’aquell moment la rata es converteix en el “mini xef” d’un cuiner. Que és sense saber-ho el fill de el xef Gusteau.

El dia 9 ja vam fer classe normal, el professor de tg va explicar de que es componia el oxigen l’hidrogen etc. Després va fer una pregunta “Quins elements relacionats amb física o química trobem a una cuina?” Vam respondre gas, aigua...I ell va dir que fins i tot un ou te física o química per que als cascar l’ou alterem la seva forma.

Big image