Pastoorke van Moorsel

groepsaccommodatie * boscafé * vergaderruimte

Welkom

Aan de rand van het mooie Lierop, direct aan de bossen, de Lieropse Heide en de Strabrechtse Heide, bevindt zich het eeuwenoude buurtschap Moorsel. Hier vindt u aan de bosrand de geheel gerestaureerde boerderij: het Pastoorke van Moorsel.

Op het terras van het boscafé, of binnen aan de houtkachel, kunt u heerlijk vertoeven na een fiets- of wandeltocht. U kunt genieten van onder andere een versgezette kop koffie met een warme wafel of van een lekker speciaal biertje van de tap.
Op onze kleine kaart vindt u typische Brabantse gerechten, mede bereid door de cliënten van een zorgboerderij uit Lierop. Er is gebruik gemaakt van verse ingrediënten uit onze eigen, biologische groentetuinen.

De kinderen kunnen zich vermaken in de aangrenzende bossen en kennismaken met onze ezels, schapen en kippen. In het Pastoorke van Moorsel is gratis wi-fi aanwezig.


De luxe groepsaccommodatie met 8 slaapkamers en 8 badkamers is te huur voor groepen van 16 tot 20 personen. U kunt hier een gezellig weekend of midweek beleven met vrienden, familie of collega's.

Big image

Outdoor groepsprogramma's en GPS-tochten

Bij onze collega's van Pastoor Outdoor kunt u terecht voor een volledig op maat outdoor groepsprogramma. Neem een kijkje op de site voor meer informatie.