SUP - Snaga umjetničkog pokreta

Edukativne video radionice

Želiš naučiti snimati kratke filmove? Zanimaju te ples i umjetnost? Prijavi se na besplatnu, početničku video edukaciju "SUP - Snaga umjetničkog pokreta"!


Edukacija je namijenjena mladima u dobi od 18 do 30 godina, koji se prvi put susreću sa snimanjem i obradom materijala. Predmet snimanja će biti različita sportsko/plesna udruženja, a polaznici i polaznice edukacije će vlastitom kreativnošću morati prikazati odakle udruženja crpe snagu svog djelovanja i pokreta.


Polaznici i polaznice edukacije radit će u timovima (2-3 osobe) te će sudjelovati na šest međusobno povezanih radionica. Prva radionica, (27.10.) sastojat će se od kratkog upoznavanja i podjele u timove te će se održati u prostorijama Udruge Amazonas (Kosirnikova 64, Jelenovac) u 16 sati. Četiri radionice na kojima će polaznici i polaznice dobiti edukaciju o osnovama snimanja, rukovanju opremom i osnovama montaže će se održavati četvrtkom (3.11. 10.11., 17.11., 24.11.) od 15 do 17 sati u prostorijama Blank_filmskog inkubatora koji će voditi edukaciju. Termin snimanja će birati polaznici/ice u dogovoru s udruženjima koje će snimati, a oprema za snimanje je osigurana.


Edukacija će završiti svečanim prikazom kratkih filmove svim zainteresiranima, a održat će se u prostorijama Udruge Amazonas na Jelenovcu. Također, isječci će biti objavljeni i na YouTube kanalu.


Prijaviti se mogu svi mladi između 18 i 30 godina. Prednost će imati nezaposlene osobe. Za prijavu je potrebno poslati osnovne osobne podatke (ime, prezime, dob, spol, status na tržištu rada) i kratko obrazložiti zašto želite pohađati edukaciju. Prijave se šalju na e - mail adresu iva@amazonas.hr, do ponedjeljka 24. listopada.


Edukativne video radionice organizira udruga Amazonas, a financira Grad Zagreb – gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport.


Foto:


proteus7.tumblr.comThursday, Oct. 27th, 4pm

64 Kosirnikova ulica

Zagreb, City of Zagreb