The Koyal Group Info Mag Review

Valmistautuminen ulkomaalainen elämän

Äskettäisessä tapauksessa sponsoroida NASA ja Library of Congress ryhmä tiedemiehiä ja tutkijoita tutkitaan, miten voi valmistautua väistämätön löytyminen elämää kuin maapallolla.


n 1960, tähtitieteilijä Francis Drake huomautti radioteleskooppi sijaitsee Green pankki, Länsi-Virginia, kohti kaksi Sun kaltaista tähteä 11 valovuotta. Hänen toivonsa: poimia signaalin, jotka osoittautuvat Älykäs elämä voisi olla siellä. 50 vuotta on kulunut Drake: n uraauurtavaa SETI kokeilu, ja olemme vielä kuulla ulkomaalaisten.


Mutta kiitos löytöjä, elämä voi olla kuin maapallolla nyt ajatus tuntuu uskottavammalta kuin koskaan. Ensinnäkin olemme oppineet, että elämä voi menestyä äärimmäisissä ympäristöissä täällä maan päällä - syvänmeren metaani vuotaa ja Etelämantereen jään hapan jokien ja kuivin aavikko.


Olemme myös huomanneet nestemäisen veden ei rajoitu planeettamme. Saturnuksen kuu Enceladus ja Jupiterin kuu Ganymedes ja Europa satama laajat valtameret alla jäisillä pinnoilla. Jopa Saturnuksen suurin kuu, Titan, voisi kutea jonkinlaista elämää sen järvien ja jokien metaani ja etaani.


Ja sitten on löytämisen eksoplaneettojen, aurinkokuntamme mennessä tunnistettu yli 1800 ulkomaalainen maailmoja. Itse tähtitieteilijät arvioida on biljoonaa planeettaa galaksissamme yksin, viidesosa, joka voi olla maan kaltainen. Kuten Carl Sagan tunnetusti sanoi: "maailmankaikkeus on aika iso paikka. Jos se on vain meille, tuntuu kauhean jätettä tilaa."


Nyt jotkut tutkijat uskovat, elämä kuin maapallolla metsästys voi hyvinkin maksaa pois meidän elinaikanamme. "On ollut 10000 sukupolvien ihmiset ennen meitä. Meillä voisi olla ensimmäinen tietää,"sanoi SETI tähtitieteilijä Seth Shostak.


Mutta mitä tapahtuu, kun me teemme? Miten käsittelemme löytö? Ja mikä olisi sen vaikutuksen yhteiskuntaamme?


Tämä oli järjestämässä syyskuussa NASA Astrobiologia ohjelma ja kongressin kirjaston keskittyä. Kaksi päivää, joukko tiedemiehiä, historioitsijat, filosofit ja teologit ympäri maailmaa tutkitaan, miten voi valmistaudumme life - mikrobi- tai älykäs - väistämätön discovery muualla universumissa.


Symposiumin järjesti Steven J. Dick, toinen vuotuinen tuoli Astrobiologia Library of Congress. Video esitykset voidaan nähdä täällä.


"Kolme hevoskilpailujen"


Tietenkin discovery vaikutus riippuu yksittäisessä tilanteessa. Otsikolla "Nykyisistä lähestymistavoista löytää elämää kuin maan ja mitä tapahtuu, jos teemme" puhua Shostak kuvataan kolme tapaa - tai kolme "hevoskilpailujen" - löytää elämän avaruudessa.


Ensinnäkin voisimme löytää se lähellä, meidän aurinkokuntaamme. NASAn uteliaisuus Rover on tällä hetkellä maanmittauksen Marsin kuivalla pinnalla entinen tai nykyinen elonmerkkejä. Ja tarkastellaan parhaillaan Europa Clipper, mission Jupiterin jäinen kuuhun.


Toiseksi emme voisi "haistella sitä" ilmakehän eksoplaneetta, käyttäen kaukoputket etsiä kaasujen, kuten metaanin ja happi saattaa vihje biosfääri. James Webb-avaruusteleskoopin vuonna 2018, voi tehdä tällaista työtä.


Ja tietenkin voi harjoittaa sellaista SETI työtä uranuurtajana Frank Drake, ja pitää kuunnella radiosignaaleja tähdillä.


Löytää elämän aurinkokunnan, joka todennäköisesti olisi mikrobien, ehkä ole niin suuri vaikutus kuin kuulla älykäs civilization kaukana. Meidän täytyy huolehtia asioista kuten saastuminen. Saatat myös löytää vaihtoehtoinen biokemia, ehkä paljastamaan uusia oivalluksia elämästä. Mutta sellainen löytö ei vaikuta paljon mahdollisuuksia kommunikoida älyllistä elämää.


Sitten taas kestää satoja, ellei tuhansia vuosia signaalin matkustaa edestakaisin, Shostak huomautti. Niin että kolmas skenaario vain opettaa meille hyvin harvat asiat heti kuten sijaintinsa tai millaisia tähden kiertoradalla.


Poimien signaalin voi kuitenkin olla muita ärsyttävä vaikutuksia ulkomaalaisen intelligence luonteesta. Jatkaa lukemista...


Tieteen uutisia Koyal Group Info Mag osoitteessa facebook-sivu ja seuraa meitä Twitterissä @koyalgroup.