Stuif-in 2017

#studiekeuze #reünie #SAB #vrienden #bijkletsen #nostalgie

We kijken uit naar jullie komst!

Beste oud-leerling(e)

Via allerlei kanalen krijgen wij informatie over hoe onze oud-leerlingen het maken in het hoger onderwijs of in het beroepsleven. Met de organisatie van de Stuif-in willen wij alle oud-leerlingen bereiken van de voorbije drie schooljaren. Je kunt er je vroegere klasgenoten ontmoeten en met je (klassen)leraren evalueren in hoeverre je studieloopbaan in SAB een goede basis was voor het hoger onderwijs of de tewerkstelling.

Wij nodigen je vriendelijk uit op de Stuif-in van vrijdag 17 februari 2017 van 20 tot 23 uur. De school zorgt voor een drankje aan de democratische prijs van 1 EUR per consumptie. Wij hebben ook de laatstejaars uitgenodigd. Wie kan hen immers beter informeren over het hoger onderwijs dan onze oud-leerlingen. Voor alle duidelijkheid: we verwachten enkel oud-leerlingen en laatstejaars van onze school, geen vrienden of vriendinnen.


De volgende afstudeerjaren zijn welkom:


- 2013-2014

- 2014-2105

- 2015-2016

- huidige laatstejaars


Van harte welkom op onze Stuif-in. Wij verwachten je. Tot binnenkort.

Oproep aan oud-leerlingen die willen komen

Wij willen ook ons oud-leerlingenbestand actualiseren. Vul daarom volgend formulier in! Op die manier kunnen wij onze leerlingen eventueel linken met jullie.

Stuif-in SAB

Friday, Feb. 17th, 8-11pm

SAB, Bree, Belgium

Bree, Vlaanderen

Sint-Jacobsstraat 12

3960 BREE