VALENTINO ROSSI

Valentino Rossi; el millor motorista del mon.

Infancia

En Valentino Rossi va neixer a Urbina, el 16 de febrer del 1979, fill de Stefanía Palma i Graziano Rossi, pilot del mundial de velocitat es va criar en els boxes dels circuits amb els seus pares, sembla que el seu destí estava predestinat a no sortir d'ells. Va començar corrent amb els Karts i poc després amb les minimotos. El seu pare li va dir que havia de triar entre una cosa o una altra, ell es va decidir per les motos perquè també eren més econòmiques. L'any 1996 va aparèixer en el mundial en la categoria de 125, la qual no va conquistar fins a l'any següent. A aquesta edat ja s'apreciava molt a Valentino per una de les coses que l'han fet tenir tanta fama i tants seguidors a tot el món, i això era el espontani que era, cosa que no ha perdut durant els seus anys en el mundial.

La seva carrera

En Valentino Rossi, de nacionalitat Italiana, és un destacat pilot de motociclisme Italià, campió del mon nou vegades en diferents cilindrades, conegut com a The Doctor, amb el numero 46, és l'únic pilot de la història que ha guanyat el campionat en quatre categories diferents (125cc, 250cc, 500cc i MotoGP). Té el rècord de podis consecutius a la categoria MotoGP, és el pilot amb més podis de la història i té també el major nombre de victòries en la màxima categoria del motociclisme.


El seu pare, Graziano Rossi, fou també un conegut pilot de motociclisme que arribà a guanyar tres Grans Premis durant la temporada de 1979.

Vida social

Quan en Rossi era petit, el seu padrastre, en Mauro Tecchi, es va suïcidar amb una escompeta als 52 anys.

Big image

En Valentino Rossi, diu que esta massa ocupat amb altres coses com per tenir una relació. No té fills ni dona.

Anectotes

En Valentino reconeix en un programa de televisió, que somia amb una actriu anomenada Megan Fox.

Participacions en ONG's

En Rossi ha cedut una rèplica de la seva moto a l'ONG italiana "La Goteta" perquè aquesta sigui subastada amb un preu de sortida de 25.000 euros. Els diners recaptats es destinarán a ajudar a nens bolivians que es troben en situacions precàries.