Dezinsectie sector 1

Servicii de deratizare Bucuresti

O alta metoda de interventie este prin nebulizare. Operatiunea costa in pulverizarea in incapere a substantei insecticide sub forma de ceata, cu ajutorul nebulizatorului. Aceasta operatiune pemite insecticidului sa patrunda in absolut toate colturile incaperii in care a fost imprastiat. De aceea, nu este recomandat ca in incaperea in care s-a efectuat operatiunea sa mai fie prezente si alte persoane sau, dupa caz, animale de companie, ci doar specialistul DDD. Deratizarea previne si combate transmiterea unor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. Pericolul mare pe care-l reprezinta rozatoarele daunatoare, soareci si sobolani, consta in aceea ca acestea provoaca numeroase pagube materiale si reprezinta un pericol deosebit pentru sanatate. Rolul rozatoarelor in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, este bine cunoscut.

Firma de dezinsectie sector 1

Deratizarea consta in procesul de eliminare a rozatoarelor daunatoare (sobolani, cartite, soareci) purtatoare si aducatoare de microbi si boli periculoase pentru om cat si animale. Rozatoarele sunt cele mai intalnite purtatoare si transmitatoare de boli bacteriene, paraziti si virotice, atat pentru om cat si pentru animale. In procesul de deratizare se pot folosi si momeli ce atrag soarecii (arome, cereale) ce atrag sobolanul care se hraneste din momeala. Dezinsectia consta in actiunea de distrugere sau de prevenire a raspandirii insectelor daunatoare si a prazitilor cu ajutorul dispozitivelor si substantelor. Dezinsectia este actiunea de prevenire sau combatere a artopodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare (direct sau indirect).

Deratizare. In limba engleza, rat inseamna sobolan. Originea cuvantului rat nu este cunoscuta, dar specialistii spun ca este posibil sa provina din limba germana ratte. Oricum, putem deduce fara alte explicatii ce inseamna deratizarea. Care sunt lucrurile care atrag soarecii si sobolanii? In primul rand, mizeria. Gunoaiele, mirosul, resturi de hrana, umezeala sunt medii prielnice si foarte confortabile pentru aparitia si inmultirea sobolanilor. Rozatoarele constituie un permanent pericol de boli si pierderi economice. Din aceasta cauza, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic, pentru a impiedica refacerea rapida a populatiei daunatoare.

Caut firme pentru dezinsectie capuse

Procedeu: materialele pentru deratizare sunt autorizate si avizate de Ministerul Sanatatii Familiei, avand si avizul Departamentului Sanitar Veterinar si nu reprezinta un pericol pentru mediul inconjurator sau pentru oameni si animale manipulate corespunzator. Momeala toxica folosita pentru deratizare se va amplasa in statii speciale de intoxicare din plastic prevazute cu chei, avand un nivel maxim de siguranta pentru a evita eventualele accidente, fiind imposibila sustragerea materialului toxic de catre animalele domestice si conferind protectie impotriva intemperiilor, momeala pastrandu-se pe perioade indelungate. Combaterea insectelor taratoare si zburatoare care pot periclita sanatatea omului si a animalelor, reprezentand vectori in transmiterea unor boli infecto-contagioase si parazitare, se face printr-o metoda terapeutica si de prevenire care poarta denumirea de DEZINSECTIE.

Servicii de dezinsectie gandaci

Combaterea rozatoarelor trebuie efectuata pe tot parcursul anului si cu o intensitate mai mare primavara si toamna, cand resursele de hrana din zona culturilor agricole se imputineaza si temperaturile exterioare devin tot mai coborate. Majoritatea rozatoarelor au regim variat de hrana, chiar omnivor, insusire care le permite sa se adapteze usor la cele mai diferite surse de hrana. Dezinsectia impotriva insectelor taratoare, precum gandacii, puricii, plosnitele trebuie efectuata pe tot parcursul anului, iar dezinsectia impotriva insectelor zburatoare, cu exceptia daunatorilor de depozit trebuie efectuata incepand cu luna martie si pana in lunile octombrie noiembrie, in functie de temperatura mediului ambient.

Eliminarea insectelor prin dezinsectie deratizare Bucuresti

Deratizarea este actiunea de combatere a rozatoarelor soareci, sobolani, dihori etc. Acestia sunt daunatori periculosi, deoarece transmit boli oamenilor si animalelor si pot provoca pierderi economice semnificative. De aceea, deratizarea trebuie sa fie un proces continuu, astfel incat sa se impiedice refacerea populatiilor de rozatoare. Deratizarea se face prin amplasarea de momeli raticide in statii de intoxicare. Scopul statiilor este acela de a atrage rozatoarele si, in acelasi timp, de a impiedica accesul animalelor domestice sau al copiilor la momeala. Dezinfectia este procesul prin care este eliminata, de pe o suprafata sau un obiect dat, majoritatea microbilor si microorganismelor, animale sau vegetale. Dezinfectia nu inlocuieste, ci completeaza curatenia riguroasa si periodica a unui spatiu.

Produsele din procesul de deratizare se folosesc la agenti economici, asociatii de locatari, subsoluri, curti, ferme si campuri, spitale, scoli, etc. Acestea se amplaseaza in statii de intoxicare si sunt sub forma de momeli gata preparate de firmele producatoare, pe suport ceralier sau sub forma de baton cerat. Deratizarea trebuie executata cel putin o data pe semestru pentru consumatorii economici, iar in cazul stingerii focarelor in unitatile de productie, de comert agroalimentar si depozite cu produse alimentare deratizarea se face lunar dau de cate ori este necesara pentru a preveni refacerea populatiei daunatorilor. Prin serviciul de deratizare sector 1 se elimina rozatoarele daunatoare precum soareci sau sobolani si evident scade considerabil riscul aparitiei anumitor boli. Prin serviciile de deratizare, dezinsectie si dezinfectie protejati familia si angajatii dvs. de boli infectioase, epidemii, dar si de daune materiale precum deteriorarea marfurilor depozitate sau sanctiuni din partea organelor abilitate.

Este bine cunoscut faptul ca rozatoarele joaca un rol important in transmiterea unui numar mare de boli bacteriene, virotice si parazitare, atat la om cat si la animale, deratizarea prevenind transmisia acestor boli de catre rozatoare, prin muscatura sau contact. De asemnea, o deratizare poate avea efect si asupra pierderilor economice, intrucat soarecii si sobolanii distrug, polueaza si fac inutilizabile o gama variata de alimenteDeratizarea are un rol foarte important, intrucat rozatoarele constituie un mare pericol de transmitere a unor boli si pierderi economice. De aceea, deratizarea se efectueaza in mod continuu si ritmic ( in general o data la 3 luni), in scopul impiedicarii refacerii rapide a populatiei de daunatori.

Tag: dezinsectie sector 1 dezinsectie deratizare Bucuresti deratizare restaurant