Werken met Nondualiteit

In de zorg, welzijn en geestelijke gezondheidszorg

Beste coaches, hulpverleners,

Je werkt met complexe en kwetsbare doelgroepen. Vaak is hierbij zelfreflectie een uitdaging en zijn mensen in een negatieve spiraal beland op basis van de wet van de aantrekking. Trauma trekt nieuw trauma aan. Sommige cliënten blijven geloven dat ze voor het ongeluk geboren zijn en hen blijft overkomen wat hen overkomt. Het is een uitdaging om de mensen waarmee je werkt hun eigen invloed te laten ervaren op situaties en weer in hun kracht te zetten. Soms twijfel je of bepaalde mensen ooit in staat zijn zonder hulp verder te komen, en lijkt in balans blijven al de grootste uitdaging.


Ik heb al mijn kwaliteiten gebundeld tot een gratis online kennismakingsworkshop leren werken en kijken vanuit nondualiteit. Een vorm van presentie waarbij we de wereld bekijken als geheel en problemen zich zo oplossen, omdat je ze op een ander niveau bekijkt dan waarop ze zijn ontstaan. Met werkvormen die ook voor een kwetsbare doelgroep helpen om zelfonderzoek te doen en vanuit een ander perspectief te kijken.


De cliënt zien vanuit heelheid

Bevorderen van eigen krachten en eigen regie (probleemeigenaarschap)
Kijken naar hoe lijden werkt
Houding van hulpverlener vanuit mededogen en presentie.
Werkvormen voor zelfonderzoek en leren kijken vanuit een ander perspectief
Bewustzijn op overdracht
De kracht van het niet doen (zelfzorg)
Nondualiteit gericht op een specifieke doelgroep
Casuïstiek en Intervisie vanuit nondualiteit

Werken met nondualiteit

Achtergrond

Linda is gespecialiseerd in het holistisch gezondheid bevorderend coachen op basis van het zelf herstellend vermogen. Vanuit achtergrondkennis en ervaring op het gebied van behandeling en psychopathologie, weet zij op een zeer diepe laag aan te sluiten en haar liefdevolle vinger op oude pijn te leggen zodat blokkades kunnen gaan ontspannen, deze te behandelen om zich vervolgens weer te richten op het versterken van de lichamelijke en psychosociale gezondheid in het nu.
Zij heeft ervaring in het werken met honderden cliënten en met zeer complexe problematiek.
Maar ook in het geven van workshops, het trainen van trainers en het proces en intervisie begeleiden van zorgverleners in de eerstelijnszorg.

Over Linda

"Linda valt op door haar kwaliteit om zonder oordeel te luisteren, en met aandacht, warmte en zorgvuldigheid in contact te blijven. Dat helpt om je kwetsbaar open te stellen, en je daarin gehoord, gezien, en begrepen te voelen. Daardoor kunnen bewust of onbewust onderdrukte gedachten, emoties en verlangens hun weg naar de buitenwereld vinden, waar de lading er vanaf gehaald kan worden.

Linda luistert naar meer dan de woorden, en heeft het talent om precies die vragen te stellen die je zelf tot antwoorden leiden. De ontmoetingen hebben er mede voor gezorgd dat ik een grote switch heb gemaakt in mijn leven. Mathias”