Opening, maandag 27 januari 2014

Budosport Feijen

Judo / MMA / Systema / Crazyhour

Budosport Feijen is een sportschool van deze tijd. Judo is een sport die perfect aansluit bij de ontwikkelingen die je als kind maakt. Je krijgt te maken met grenzen aangeven en vooral grenzen verleggen tijdens de lessen. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons centraal!


Iedere maandag bij de Vendelier te Helmond Brandevoort

Op 27 januari beginnen de lessen in Brandevoort Helmond! Deze worden gegeven in de zaal van basisschool de Vendelier. Er wordt om 18.00 uur een uur judo gegeven. Om 19.30 uur een lesje MMA tot 21.00 uur. En in het kader van de goede voornemens kan je om 21.00 uur je kerst kilo's eraf knallen in een crazy hour!


Onze instructeurs

Oprichter

Mijn naam is Joey Feijen en ik ben geboren in 1989 te Weert. Ik judo al vanaf mijn zesde levensjaar. In 2005 behaalde ik mijn zwarte band en in 2007 behaalde ik mijn lesgeefbevoegdheid. De afgelopen zes jaren heb ik een maatschappelijke functie vervult.

Ik ben van mening dat ontwikkeling een mooi streven is. We leven immers in een open en vrije maatschappij, die veel van ons vraagt. Ik vind het belangrijk dat je jezelf blijft. En wanneer je vandaag terugkijkt naar gister, je over jezelf kan zeggen, dat je vandaag beter bent.

Met deze motivatie heb ik Budosport Feijen opgericht. Ik nodig u van harte uit, om een uur mee te komen trainen!


MMA