FIRMAROCK 2012

Vuoden odotetuimmat B2B bileet!

FirmaRockin syksyn finaalivaiheessa on talo täynnä innokkaita yritysbändejä ja kannustusjoukkoja. Paikalla ovat niin työntekijät kuin ylin johtokin. Backstagella on lämmin ja odottava tunnelma. Bändit kannustavat toisiaan, ja muistetaan siellä hieman businestakin tehdä. Kannustusjoukot ovat valmistautuneet illan koitokseen valmistelemalla mitä mielikuvituksellisimpia kannustusmateriaaleja ja t-paitoja. Tittelit heitetään nurkkaan ja rokataan!
Big image


Markkinointi ja viestintä

(laskelma tehty vuoden 2011 pohjalta)


 • 7 000 000 bruttokontaktia
 1. TV + lehdet
 2. JCDecaux ulko- ja sisämainonta
 3. 90 000 katsojaa, livetapahtumat, TV ja online


Yritysten sisäinen viestintä

 • 80 000 työntekijää / päättäjää
 1. Tiedotteet
 2. Julkaisut
 3. Nettisivut
 4. Intranet

 • Facebook: Jaettu 45 000 kertaa
 1. Yritykset
 2. Bändien omat sivustot
 3. FirmaRock


Mukana olleet mm.

Lassila & Tikanoja, Suomen Unilever, Panda, Veljekset Keskinen, Capgemini, Kesko, NCC Rakennus, Nokia, Avantgarde Kampaamo, HUS, Karjalan Prikaati, YLE, Karstulan kunta ja KONE Corporation


Vuosi 2012

Bruttokontaktimäärä nousee oleellisesti. FirmaRock nettisivuilla tällä hetkellä (toukokuu 2012) 15.000 käyntiä / viikko. YouTube linkkejä ladattu vuodesta 2010 huomattavasti lisää. Isot kansainväliset yritykset tiedottavat heidän osallistumisestaan omia väyliä pitkin käyttäen mm. intranettiä. FirmaRock finaalista koostettava tv-ohjelma lisää taas FirmaRockin statusta yritysmaailman parhaana bileareenana.

FirmaRock 2012 yhteistyökumppanuus (finaalivaihe)

 • Bannerinäkyvyys firmarock.fi 468x60 tai 250x250 sekä linkitys kotisivuille. Vuosi 2012 uniq kävijöitä 2 000 / vko ja 20 000 sivulatausta.

 • 5 sek. ohjelmayhteistyötunniste MTV3 Max FirmaRock finaalikoosteen yhteydessä. (Tunnisteen valmistus ei kuulu hintaan). Ohjelma nähdään myös Katsomon kautta ensiesityksen jälkeen.

 • Haastatteluseinälle logonäkyvyys, jolla tehdään backstagen haastattelut tv-ohjelmaa varten. Ohjelman kesto on 60 min.
 • Ravintola Apollon esiintymislavan takana olevalle isolle screen-seinälle sekä ravintolan ympärille sijoitetuille pikkuscreeneille esitysten välissä logokimara.
 • Mahdollisuus olla mukana palkitsemassa finaalissa. Omassa kategoriassa (paras kannustusjoukko, paras show, illan paras solisti jne) tai 3 parasta.
 • Mahdollisuus tuotejakeluun tai oma tapaamispiste (rollup ja pystypöytä).


Hinta 12 000 € + alv

Tuottaja