Ny forskning på helse og velvære

-innblikk i vitenskapen om redox signalmolekyler

Velkommen til foredrag med inspirasjon, motivasjon & ny kunnskap

...om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i verden i dag.

Kirsten og jeg inviterer til en inspirerende og lærerik kveld for den som vil vite noe om forskning som gjøres rundt om i verden for å bedre vår helse og finne mulige forbedringer på bl.a. kroniske utfordringer.
Om jeg hadde spurt deg for 20 år siden om du visste hva antioksidanter var - da ville du med stor sannsynlighet ha ristet på hodet til svar. I dag vet de fleste hva antioksidanter er og hva det hjelper kroppen vår med.
Denne kvelden vil jeg fortelle deg om noe som du om 5 til 10 år vet veldig godt hva er - jeg vil NÅ - gi deg muligheten til et INNBLIKK i hva forskerne allerede har visst i mange år - men som det tar samfunnet lang tid å få høre om.

Og JA! - det ER faktisk til veldig stor nytte for deg og de du er glad i.
Kom og vær sammen med oss på torsdag om du har lyst og anledning, vi tenner lys i mørketiden for ny kunnskap og nye muligheter!

Ny forskning innen helse & velvære

Thursday, Nov. 17th, 6:30-8:30pm

9 Sorgenfriveien

Trondheim, Sør-Trøndelag

ASEA - partnere: 100,- (helst kontant eller vipps)

Gjester: Gratis inngang


Fortell meg at du kommer på mail: cstjern@getmail.no eller på telefon/sms 46 92 48 41

Har du spørsmål - ta gjerne kontakt :-)


Det vil bli servert kaffe og vann, pepperkaker.

Hjertelig velkommen!

Del gjerne muligheten med andre - selv om du ikke kan komme.

Big image
Inngangen er trappa til høyre, dette er baksiden av huset, på andre siden er E6/Holtermannsvegen. Bussene holder til ved siden av. Gå trappene eller ta heisen til 5.etg. Vi henger lapp på døra i 1. og på heisen. Ring til Cathrine på 46 92 48 41 eller til Kirsten 98 23 96 25 om du ikke finner fram - så kommer vi deg i møte.
Big image

Foredragsholder er Cathrine Stjern

Cathrine er utdannet Sivilingeniør fra NTH i Trondheim, Akupunktør TCM, Soneterapeut, Mikroskopist og foredragsholder.

Som terapeut jobber hun med å skape balanse i kroppen, både fysisk, psykisk, mentalt og åndelig. Hun søker å finne hvor årsaken til sykdom (ubalanse) sitter, slik at det kan gjøres endringer som varer. Hun motiverer til bevisstgjøring av tanker, ord, handlinger og valg. Som resulterer i at den enkelte ser SIN vei, SINE muligheter, og SITT potensial i et sterkere lys.

Hun tar i bruk flere behandlingsformer og reiser rundt med sitt mikroskop for å bidra til å spre kunnskap om kroppen og forståelse for hva den enkelte kan ta tak i for å bedre hverdagen.

Cathrine formidler forskning om et av de største gjennombrudd innen forskning på helse i vår tid.

Big image

Tema som blir berørt er

Big image
Big image