Nieuwsbrief 2016 Tijd Is Geld

Het nieuwe jaar wordt nog makkelijker!

Begin 2016 met geld besparen

Een nieuwjaar is begonnen, nieuwe kansen, nieuwe keuzes. Wij gaan je hierbij helpen om geld te besparen! Onze dienst is uitgebreid met extra functionaliteiten zoals de maandelijkse vergelijking waarmee je in één oogopslag kunt zien hoeveel euro en procentueel jij op een specifieke uitgaven hebt bespaard, of meer hebt uitgegeven.

Uit onze laatste onderzoek onder studenten blijkt:

Op onderstaande cirkeldiagram valt te zien dat het overgrote merendeel van de ondervraagde studenten zich wel bewust is van zijn of haar financiële situatie, namelijk gemiddeld 77,6% tegen gemiddeld 21,2% die zich niet bewust is van zijn of haar financiële situatie. In getallen komt dit neer op van de 392 ondervraagde studenten dat zich 304 bewust zijn, 83 zijn zich niet bewust. Van de 392 ondervraagden hebben 5 studenten deze vraag niet ingevuld, hierdoor komt het aantal van wie deze vraagt correct heeft ingevuld op 387 studenten.


Opmerkelijk is dat gemiddeld 77,6% heeft ingevuld dat men zich bewust is van de financiële situatie, daaruit zou je kunnen concluderen dat het merendeel van de ondervraagde studenten weet wat zijn of haar inkomsten en uitgaven inhouden.


Voor meer informatie, bezoek onze website: www.tijdisgeld.com

Big image

Nieuwe medewerker

Patrick

Onze team wordt versterkt per 1 januari met Patrick. Hij zal uw aanspreekt punt zijn bij de klantenservice. Mocht u vragen of klachten hebben, Patrick zal u altijd te wordt staan en zo snel mogelijk helpen!

Kom anders bij ons langs!

Wij zijn geopend op Hanzeplein 1 in Groningen van:

Maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:30

Zaterdag van 09:30 tot 18:00


Met vriendelijke groet,


Team Tijd Is Geld

Nieuwsbrief

Wilt u zich uitschrijven voor de email nieuwsbrief? Klik dan op de onderstaande link.

(uitschrijven button)