Építési telek eladó Balatonhenyén

Ár: 18 millió Ft

Balaton-felvidék kedvelői figyelem!

Balatonhenye legszebb, hegyekre panorámás részén eladó egy 5423 m2-es belterületi építési telek! A telken belül megtalálhatóak az alábbi közművek: villany, víz, csatorna. Gáz az utcában.

A telek egyedi adottsága a nyugalom: a faluban nincs átmenő forgalom, s habár maga a terület az utcáról 3 irányból is akár nagyobb traktorral is megközelíthető, mégis közvetlen az erdő alatt, az utcáktól beállt növényzettel elhatárolva helyezkedik el. Az ingatlant több nagyobb teraszra tagolva szépen rendben tartott mandula-, alma- és diófák és egy kisebb akácliget tarkítják.

Fentieken túl rendelkezésre áll egy, a Mérmű Stúdió által a területre készített balatonfelvidéki stílusú kúria-épület építési terve – ez utóbbi érdeklődés esetén megtekinthető.Kérem, hogy ingatlanközvetítők NE keressenek!

Eladási ár: 18 millió Ft

Big image

Befektetők, beruházók figyelem!

A terület 30 %-a beépíthető - mely 5423 m2-es terület esetén nagyon sokoldalú tervezést tesz lehetővé. A jelenlegi építési tervek szerint még a 10%-os beépítési határt sem értük el.
Big image

A ház tervei

A tervezés során fontos szempont volt számunkra, hogy olyan házat álmodjunk meg, melyben házigazda és vendégek egymás mellett, de egymást nem zavarva pihenhetnek. A házigazdák számára a Ny-i szárny készült, a vendéglátás céljából a K-i szárny. Ez utóbbiban 3 főrdőszobával ellátott, külön-külön megközelíthető szoba található közös étkezővel és konyhával - ezen helység az egykori pajták hangulatát idézi. A földszinti vendégszoba mozgáskorlátozott vendégek számára is alkalmas és könnyen megközelíthető.
Big image

Régi ház

A területen található egy régi - bontásra ítélt épület, melyből jelentős mennyiségű terméskő nyerhető az új épület alapjához, esetleg kerítés építéséhez.
Big image