E-Nieuwsbrief Apps. Inc -week 3

De week van het Nederlandse bier

Week van het Nederlandse bier

Probeer nu in de in de Nederlandse weken van het bier de nieuwste en lekkerste biertjes van Nederland! Zie www.nederlandsebierweek.nl voor de uitgaangelegenheden die meedoen met deze actie.

Deze week kunnen bierliefhebbers kennis maken met ruim 100 bieren van eigen bodem en vragen stellen aan de brouwers van 33 grote tot kleine brouwerijen. Breng jij deze week ook een gratis bezoekje aan de brouwers?

Applicatie nieuws

Vanaf vrijdag 17 januari, om 20:00 is de applicatie voor iedereen te downloaden! Download de applicatie nu in de App. Store!

Kort over de applicatie

Met de nieuwe applicatie is het mogelijk om kortingen te krijgen tijdens het uitgaan. De uitgaangelegenheden sturen een push-bericht met een bijbehorende actie.

Updates

Speciaalbierbox

Wil jij ook altijd genieten van het lekkerste en speciaalste bier? Bestel nu via www.speciaalbierbox.nl en ontvang elke maand de 12 lekkerste en speciaalste bieren van dat moment. Verder is het maandelijks opzegbaar dus zit je nergens aan vast!

Laatste feature van Apps. Inc.

Onlangs heeft Apps. Inc. een nieuwe feature: de taxi optie! Dus wil je na het uitgaan een taxi boeken? Dat kan! Bel een uur van te voren met taxibedrijf "Snel op bestemming" en regel een goedkope taxi! Het bellen is eenvoudig, klik op het bel-icoontje optie binnen het taxi-menu en je wordt direct doorverbonden met het taxibedrijf.

Wanneer kan ik contact opnemen met Apps. Inc.?

Openingstijden:

  • Maandag: 9:00 - 17:00
  • Dinsdag: 9:00 - 17:00
  • Woensdag: 9:00 - 17:00
  • Donderdag: 9:00 - 17:00
  • Vrijdag: 9:00 - 17:00
  • Zaterdag: 10:00 - 18:00
  • Zondag: Gesloten

Contact informatie Apps. Inc

Wilt u contact opnemen met Apps. Inc? Dat kan op de volgende mogelijkheden: