CASALS ARTÍSTICS D'ESTIU JULIOL'20

DE 6 ANYS A 10 ANYS - Inciciació i Escola de Música

CASALS ARTÍSTICS D'ESTIU - entre 6 i 10 anys

*Degut a la situació actual enguany només oferirem de moment una setmana de casals amb un grup reduït i sense cap altra activitat simultània a l'Escola. Seguirem totes les mesures higièniques determinades pel Departament d'Ensenyament.


Us proposem uns casals d’estiu màgics i creatius on a partir d’una història inventarem un mon màgic ple de música, moviment, jocs d'aigua, descoberta d'instruments, contes i cançons. També farem tallers plàstics per construir i sobre tot, ens ho passarem molt bé! Comptem amb professors d'El Musical que amb molta imaginació i alegria preparen aquests Casals!!

SETMANA: del 6 al 10 de juliol 2020

Tema: 5 dies 5 colors

Professores: Meritxell Balada i Eva Bernat


Durant el Casal d'estiu d’enguany us presentem una proposta plena d'activitats molt diverses en el camp de la música, l'expressió corporal i la plàstica. Cada dia presentarem un artista plàstic com Hervé Tullet, Helen Frankentaler o Yayoi Kusama, i ens endinsarem en el seu món creatiu i imaginari. Jugarem amb l’art, crearem en llibertat i el procés serà el més important de l’experiència. Compartirem entre tots els assistents una setmana enriquidora, lúdica i divertida. L'últim dia del casal, el divendres 10 de juliol, hi haurà una presentació del projecte “5 dies, 5 colors” per a totes les famílies. Us hi esperem!Meritxell Balada

Nascuda a Barcelona, comença els seus estudis professionals de dansa al Conservatori Professional de dansa, on hi realitza l’especialització de dansa contemporània. Més tard es llicencia en Pedagogia de la Dansa al Conservatori Superior de dansa. Paral·lelament es gradua en el Bachelor de Rítmica Dalcroze al Conservatori de Bellaterra. Com a ballarina forma part de la Companyia de dansa La Veronal, Bebeto Cidra Cia., Iker Gomez ... Actualment i des de fa 12 anys és professora de dansa de l’Escola Municipal de Música

i Dansa de Santa Perpètua de Mogoda. Realitza diversos cursos relacionats amb la pedagogia i l’aprenentatge de la música i la dansa.


Eva Bernat

Nascuda a Sabadell, estudia música des de la infància a l'escola Maria Teresa Auferil de la mateixa ciutat, complementant amb estudis e dansa clàssica i moderna. S'especialitza en la pedagogia Dalcroze cursant la llicenciatura a l'Institut Jaques Dalcroze de Ginebra. Amb experiència en la docència des de fa 20 anys, actualment és mestra d'El Musical al departament de 0 a 7 anys i també imparteix classes de piano i llenguatge musical de Nivell Elemental.

FORMULARI INSCRIPCIÓ CASALS

Ja us podeu apuntar

INFORMACIÓ PRÀCTICA CASALS


Edats: De 6 a 10 anys (de 1r a 4t de Primària)

Horari: de 9:00 a 14:00 (8:30 acollida pels que ho necessitin)

Setmana => 106€ la setmana (5 dies).


Activitats: Tallers plàstics i de construcció - Cançons i contes - Música i moviment - Jocs d'aigua

Cal portar: 2 Esmorzars - Bata per manualitats - Roba còmoda - Banyador, tovallola i xancletes pels jocs d'aigua (i una muda de recanvi)

Forma de pagament:

- Ingrés al nº de c.c. Banc Sabadell ES49-0081-0432-06-0001039514


El Musical - Carrer Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - 93 580 42 46