RADIMO I IGRAJMO SE,I ZARADIMO ;)

RADIMO,ZABAVLJAJMO SE I ZARADIMO ZAJEDNO!!!

SIGN UP FREE

Pokrenite se,kao Ja,i mnogi drugi ljudi u Srbiji i u celom Svetu...registrujte se besplatno,nema potreba za ulaganjem,ako vi to ne zelite,ali ja na primer ulazem,da bih sto vise zaradila,jer nista ne pada sa neba..NE RAZMISLJAJTE,LAKO,JE,ZABAVNO JE!!

Moj posao je internet-marketing,vrlo zabavno i edukativno,probaj i ti!!!

Postovanje,ja sam Iva Palanacki,SREBRNI TIM LIDER u Americkoj Internet-Marketing kompaniji SFI...za 4 meseca sam napredovala veoma,i to uz pomoc kolega koji su za sve pohvale,a na prvom mestu moj sponzor,koja je savrsenstvo...sve me je naucila,tako cu i ja vas,pridruzite se najjacem timu na Balkanu i pocnite zaradjivati zaista...od kad sam usla u kompaniju 5. Januara ove godine sve je mnogo lakse,jednostavno,plata leze svakog 10. u mesecu. Posao je iskljucivo za punoletna lica,da se zna. Mi imamo svoju grupu na Facebook-u,chatt u kome ne mozete zamisliti koliko stvari saznate i kolege (najbitnije od svega) PREDIVNE KOLEGE KOJE SU UVEK TU ZA POMOC :)

A mene kao vaseg sponzora,koja sam vam na raspolaganju od 00-24h.

Da biste se registrovali u nasoj kompaniji,najbolje je da napravite Gmail nalog,ako ga vec nemate...jer preko njega sve funkcionise...tu su i pocetni koraci koje treba da uradite u prva 24h od registracije. Nista tesko,a i ako zapne,ja sam tu za pomoc.

Nasa kompanija je povezana direktno sa kompanijom koja prodaje razne proizvode i ima preko 90.000 proizvoda na trzistu,a za nas su cene pet puta manje ;) a pritom,ako vec imate svoju prodavnicu,mozete otvoriti i ovde prodavnicu BESPLATNO,ako nemate,a zelite da se bavite Internet prodajom,tu je garazna prodaja,ili ulozite 40$ pa otvorite svoju ECA (prodavnicu) postoji 7 nacina zarade...za sve sto vas zanima kontaktirajte me i dodajte na FB kako bih vam pomogla nakon registracije...

U SFI takodje postoje razna takmicenja,gde mozete osvojiti vredne nagrade,igrice,koje su prezanimljive,i svasta,ja ga stalno istrazujem,ne odvajam se od kompjutera :) jer volim svoj posao i uzivam u njemu. Videcete,tako cete i vi ;) Nema cekanja,nego odmah kliknite na link,registrujte se i startujemo zajedno ;) Sve najbolje od <3 vam zeli vasa Iva Palanacki.

LETO JE STIGLO,PROBUDITE SE I VI!!! REGISTRUJTE SE NA SIGN UP FREE,BEZ POCETNIH ULAGANJA...I JA CU VAS VODITI DALJE I BITI TU ZA VAS STALNOOOOOOO <3

KOMPANIJA KOJU POMINJEM GORE U TEKSTU NALAZI SE ISPOD LOGO-A NASE FIRME,KOMPANIJA TRIPLECLICKS...MOZETE KUPITI SVE,OTVORITI SVOJU PRODAVNICU,AKO VEC IMATE REGISTROVANU FIRMU BESPLATNO JE...PRIDRUZITE SE MENI I NAJJACEM TIMU NA BALKANU,I DOZVOLITE DA VAS VODIMO,I ZARADJUJEMO ZAJEDNO ;) U NASTAVKU DOLE JE UPUTSTVO STA I KAKO URADITI KADA SE REGISTRUJETE...YOU TUBE LINK...
Big image
Novo uputstvo za registraciju i početne korake u SFI kompaniji

NADAM SE DA SAM VAM SVE REKLA ;)

AKO VAS PRIVLACI OVAJ POSAO I ZELITE GA RADITI DODAJTE ME NA FACEBOOK,NAKON REGISTRACIJE,KAKO BIH VAM POMOGLA...MOJ PROFIL JE:

https://www.facebook.com/iva.palanacki

NADAM SE USPESNOJ SARADNJI SA SVIMA,I BITNO JE NE ODUSTAJATI,NIKAKO!!!