Benzene

Saved By Benzene

The shop

Wie zijn wij:

Benzene is een bedrijf voor hippe schoenen. Het hoofdkantoor van Benzene is gevestigd in Nijmegen te Nederland. Bij het hoofdkantoor worden de schoenen ontwikkeld en is er gelijk ook een winkel gevestigd. De schoenen worden geproduceerd in een goede fabriek in het Oosten van de wereld. Naast dat Benzene verschillende winkels door het land heeft, heeft Benzene ook afspraken gemaakt met winkels zoals Dolcis, Perry Sport, FootLocker en Score. Benzene is ook flink bezig met het verbeteren van onze online Shop.


Product:

Benzene staat er om bekend dat we kleurrijke hippe en sportieve schoenen hebben, zowel voor de winter als de zomer. Voor de winter gebruikt Benzene andere stof, zoals leer, dan in de zomer, waar we veel suède gebruiken. De schoenen zitten comfortabel om de voet en zijn licht, zo voel je bijna de schoen niet aan je voet zitten.


Toekomst:

Benzene wil ook steeds verder vernieuwen en nieuwe schoenen op de markt zetten. Zo gaat Benzene samen werken met een bedrijf waar je via de webshop zelf je schoen kan maken door middel van Benzene ID. Dit gaat Benzene doen omdat toch iedereen in deze tijd zijn eigen identiteit naar buiten wil brengen, wij denken dat hierdoor iedereen zijn eigen identiteit kan en wil creëren.

Benzene ID

Wat Benzene in de toekomst graag ziet en waar we al hard mee bezig zijn is het concept "Benzene ID". Bij Benzene ID kan je je eigen schoen ontwerpen. Van kleur van de bovenkant van de schoen tot aan de kleur veter. Wilt u de voering van kleur veranderen dat kan ook! Naam erop is bij Benzene ID ook mogelijk.


Bekijk de mogelijkheden via de link naar Benzene ID.

Productie in een fabriek

Veel mensen hebben een slecht gevoel als grote bedrijven hun producten laten ontwikkelen in een fabriek tegen lage kosten. Benzene is hier vel op tegen en gaat voor een eerlijke markt. De mensen die er werken in de fabriek worden goed betaalt, krijgen genoeg rust en hebben ook 2x per dag pauze. De werknemers werken rond de 8 uur en hebben dan minimaal 14 uur rust voor de weer moeten werken.


Benzene produceert dus tegen een hogere prijs dan de concurrentie maar gaat wel voor de eerlijke markt en voor het welzijn van de werknemers in de fabriek.


Wilt u meer informatie hierover klik op de link.

Hoe worden de schoenen ontwikkeld?

Mensen vragen zich altijd af hoe schoenen nou precies worden gemaakt. Van hoe ze beginnen tot aan dat de veters erin zitten. Benzene laat graag de klanten mee ervaren hoe wij onze schoenen produceren.


Hieronder ziet u een filmpje van hoe wij een schoen maken.

Hoe worden New Balance sneaker gemaakt? by Schoenenwinkel.nl