Posao koji se voli

* posao koji ima dusu*

Da se upoznamo!

Moje ime je Bahrija,penzioner sam,majka i ponosna baka.

Prijavila sam se na slican oglas u nadi da cu moci da ispunim slobodno vreme i ostvarim dodatna primanja.Bila sam nepoverljiva,ali sam zelela da pogledam o cemu je zapravo rec.

Prvo sam bila iznenadjena prijatnm atmosverom,ljubaznoscu i divnim ljudima koji cine moj tima.Uz pomoc njih brzo sam savladala pocetne korake i sustinu posla.

Danas slobodno mogu reci da sam srecna baka i da sam nasla posao koji volim.

Ako i Vi zelite da mi se pridruzite,bice mi cast da Vas upoznam i da ostvarimo jednu lepu saradnju.Trebate znati da ovde godine nisu prsudne,kao ni strucno obrazovanje,cak ni poznavanje stranih jezika.Potrebno je da imate racunar,internet konekciju i da zelite da budete uspesni.

Klikom na *REGISTRACIJ*,popunite vase podatke i pratite mail (molim Vas da to bude g-mail adresa).Zbog lakse komunikacije javite mi se na FB.

Verujem da ce zadovoljstvo biti obostrano.

Zarada!

Sto se tice zarade,morate znati da ona zavisi iskljucivo samo od Vas.Imate neogranicene mogucnosti zarade i vise vrsta,pa Vi birate koji nacin Vam najvise odgovara.Kada ostvarite prihod od 20$,dobicete mail da porucite vasu karticu,koju dobijate na kucnu adresu i mozete je koristiti na svim bankomatima i trgovinama.

B O N U S!!!!

Nakon registracije na vasen racunu videcete BONUS od 20$,koji ce Vam se isplacivati narednih 18 meseci po 3% na zaradu.Takodje imate mogucnost da taj bonus bude i 40$ ili 100$.