Uw garderobe is geld waard!

Luxury Vintage

Doet u ook aankopen omdat u ze simpelweg niet kunt laten liggen?

Torenhoge Christian Louboutins die u nooit draagt, maar die u moest kopen? Beeldige cocktailjurkjes met de prijskaartjes er nog aan? Leren Gucci handschoentjes die eigenlijk te klein zijn? Een Dolce & Gabbana tas die u maar moeilijk kunt combineren met de rest van uw garderobe? Een Hermèssjaal die u hebt gekregen en niet uw kleur is, maar die je niet weg kunt doen. Simpelweg omdat het Hermès is? Herkenbaar?

Over Luxury Vintage

Luxury Vintage is DE online shop waar u uw 100% authentieke tweedehands en vintage designerkleding, -schoenen, -tassen en –accessoires kunt kopen en verkopen. Als een van de weinige Nederlandse aanbieders van authentieke tweedehands en vintage designer items bieden wij naast een assortiment voor vrouwen ook een assortiment voor mannen en kinderen aan. Wij richten ons uitsluitend op luxe fashion merken, zoals Chanel, Hermès, Gucci, Christian Dior, Yves Saint Laurent, Christian Louboutin, Louis Vuitton, Céline, Lanvin, Fendi, Valentino, e.a.

Waarom uw fashion items verkopen via Luxury Vintage?

Als geen ander weten wij hoeveel werk het kost om online authentieke tweedehands of vintage designer artikelen te verkopen. U moet foto’s maken, commerciële advertentieteksten bedenken, de advertenties daadwerkelijk plaatsen, tijd vrijmaken voor bezichtigen, paar keer per dag reageren op (onzin)biedingen en vragen van mensen die toch niet kopen, zorgdragen voor de verzending van artikelen die wel verkocht worden en het belangrijkste.. onbekende mensen over de vloer ontvangen. Dit kan vanaf nu veel gemakkelijker, want Luxury Vintage nemen al het werk uit handen! Bovendien heeft u niets te verliezen, want u bepaald zelf de verkoopprijs.

Klaar om uw fashion items in te ruilen voor cash?

Bezoek dan onze webshop of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij houden ons voor u beschikbaar.