Deluxe Vacations

Våra bästa erbjudanden & tips just nu!

För att få den bästa upplevelsen på vår sida

Är det dax att planera för smekmånaden? lämna planerandet till oss – vi är experter på just detta!

Deluxe Vacations erbjuder speciella resor paket till Karibien

Aruba är en mycket vacker plats för varje typ av resa som familj resa , smekmånad eller sommarsemester etc. det är mycket glad ö för varje åldersgrupp , en inspiration för ditt liv . Aruba en ö land i södra Karibiska havet , ligger ca 1600 kilometer. När du Resa till Aruba , en vacker plats , bör du tänka på hotellet , destinationer , livsmedel etc. Planerar att andra länder kan vara svårt för dig och det bästa alternativet är att anlita någon som kan göra det åt dig med rimligt pris och kvalitet . Oavsett om du reser med din familj eller livskamrat anställa någon som kan guida dig till denna plats kommer att vara en bättre idé att mange saker effektivt.

Övriga för vacker resa är Bahamas , En mycket vacker plats speciellt känd för smekmånad , dykning och snorkling platser inkluderar andra platser ; den massiva Andros Barrier Reef , Åskbollen Grotto och svarta korallträdgårdarutanför Bimini . Bahamas lockat miljontals besökare i sista räkningen 2012. Du kan rida här med din familj , partner och andra resor också , det har en egen öar som Blue Lagoon , Atlantis Paradise , Junkanoo etc. andra vackra attraktioner inkluderar Pirates of Nassau Museum , National Art Gallery , och Fort Charlotte etc. Denna plats är älskad av båtfolk, fiskare , dykare , naturälskare och äventyrare , eko- turister och vanliga semesterfirare att njuta av livet . Du kan besöka denna plats , särskilt i vintrar eftersom temperaturen sällan går under 20 ° C eller över 32 ° C. När du Resa till Bahamas, förmodligen kommer du att fånga varje ögonblick av denna vackra plats .

Deluxe Vacation är en helt Internetbaserad resebranschen som säljer reguljärflyg till Karibien / Västindien sedan 1998. De är inte nykomlingar inom turistnäringen och har en lång erfarenhet av att ge utmärkt service till besökarna . Huvudkontoret ligger i Saltsjöbaden , rekommenderar de alltid bra hotell på vackra platser med olika kategorier från prisvärt alternativ till lyx . Du kommer att vara förvåna , när du kassan sina hotellerbjudanden och paket genom bläddra igenom deras hemsida - http://www.deluxevacations.se
Big image

Boka drömresa till Karibien med Deluxe Vacations

När du funderar på att resa, kan du hitta många attraktiva platser för din semester, men när du faktiskt planerar att resa speciellt för smekmånad, semester etc. Du bör överväga där du kan tillbringa en hel del tid på äventyrare som vackra stränder, vattensporter, vindsurfing, dykning etc. Oavsett om du planerar att resa med din familj, kollegor, vänner, partner, den bästa lösningen är att anlita någon som kan planera din semester tillsammans med flyg bokning, boende och annat.

Sverige är en mycket vacker land där du kan göra galna saker som Play Svensk Bandy, Bo på Tree Hotel, spendera mitten av sommaren, Utforska slott och många fler saker. Deluxe Vacations AB ger dig överkomliga för lyxiga paket baserat på dina behov och önskemål. Med mycket lång erfarenhet inom turistnäringen, har de fokuserat på den karibiska och är en ledande arrangör av resor till nästan alla karibiska paradiset. Också de inte säljer resor till andra destinationer, Karibien är den bästa region där de kan göra det bästa.

Resor till St Martin är ett utmärkt val om du vill koppla av på stränderna;havet inbjuder till bad och längs stränderna är utsökta restauranger. Det är också en stor destination för smekmånad och shopping. Denna lilla ön St. Martin i Västindien tillhör Leeward Islands och en mycket unik eftersom den delas av Frankrike och Holland.

Du kan njuta av här med vattensporter, lockar Sea alla typer av vattensporter från vindsurfing och dykning till parasailing och jet-ski. Du kan resa till denna vackra plats varje dag med KLM via Amsterdam eller Air France via Paris.

Vi tillhandahåller också fantastiska semesterpaket om du vill Resa till Jamaica, Kuba, Jamaica, Grenada, Curacao, Bonaire, Bermuda och andra öar i Karibien. Deluxe Vacations AB har lämnat de nödvändiga resegarantier till Kammarkollegiet. Vi följer loppet av de beslut som fattas i Reklamations ( ARN ) och följ ministeriets restips för bästa reseupplevelse och vi lovar att du aldrig kommer att glömma din semester med denna stora rum. För mer information om paketen och tjänster, vänligen bläddra igenom webbplatsen http://www.deluxevacations.se/
Big image

Smekmånadsresor karibien

Det finns många platser som är speciellt känd som smekmånad som Kenya, Kalifornien, Florida, Thailand, Cooköarna, Nya Zeeland, Aruba, Australien, Amerikanska Jungfruöarna, Costa Rica, Turks & Caicos, Afrika, Bali, Santorini, Paris, Bermuda, Jamaica, Cancun, Italien, St Lucia, St Barts, Fiji, Anguilla, Tahiti, Hawaii etc.

Du kommer några vanliga saker varje där som bok, livsmedelskvalitet, shopping, solnedgång, etc.

Deluxe Vacations är specialiserade på bröllop och smekmånad semester i Karibien och hittills tusentals lyckliga par som reser med oss! Vi är experter på denna skärgård och hjälper dig att hitta den plats som passar dig.

Ingen annan Karibien kan vi! Om du reser på smekmånad maj - juli , rekommenderar vi Dominikanska republiken, Jamaica, Antigua och Bahamas.

Reser du i augusti till december rekommenderar vi Aruba och Curacao ligger i södra Karibien och har det bästa vädret under denna period.

För att veta mer -

Smekmånadsresor

Big image
Big image