Nieuwbrief Wonen in Huis ter Zeijen

Informatie over Huis ter Zeijen

In deze nieuwsbrief willen we alle mensen benaderen die interesse hebben in het idee Huis ter Zeijen. In de nieuwsbrief krijgt u uitgebreide informatie over het idee van Bert Pathuis op het gebied van het wonen in Huis ter Zeijen.


Bert Pathuis, eigenaar Pathuis en Partners, heeft een nieuwe conceptidee opgezet. Hij vindt dat je de toekomst voor de senioren in Nederland niet moet benaderen vanuit zorg maar vanuit gezond vertoeven.Op het erf Huis te Zeijen komen 16 levensloopgeschikte, duurzame woningen, voornamelijk bedoeld voor de doelgroep senioren. Het unieke van dit project is de koppeling tussen een Bed and Breakfast en de 16 woningen. De service en dienstverlening wordt door de B&B verstrekt. Thuiszorgorganisatie Beter thuis wonen bemand het zorgsteunpunt dat aanwezig is op het erf Huis ter Zeijen. Op deze manier worden wonen, toerisme en zorg aan elkaar verbonden. Door de verbinding van deze verschillende activiteiten is een rendabele bedrijfsvoering mogelijk, zelfs op kleine schaal. Bewoners in het dorp Zeijen kunnen ook gebruik gaan maken van deze dienstverlening. Beter thuis wonen gaat uit van dorpszorg. Ondertussen hebben zich al zorgmedewerkers uit Zeijen aangemeld die graag hun diensten in eigen dorp aanbieden. Op het terrein van wonen, zorg en toerisme ontstaat nieuwe werkgelegenheid. Dit project toont aan dat de zorg ook op kleinschalig niveau haalbaar is en dat mensen met een zwaardere zorgvraag niet persé meer naar een instelling hoeven, maar gewoon in hun eigen huis kunnen blijven wonen.


Omdat u zich al heeft aangemeld voor de nieuwsbrief en wel geïnteresseerd bent in het idee hebben wij een speciale aanbieding voor u! Als u zich nu aanmeld voor het wonen in het prachtige Zeijen dan hoeft u de eerste maand geen huur te betalen voor u huis. Hiermee willen we u bedanken dat u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief.


Met vriendelijke groet,


Bert Pathuis