Notícies d'última hora

Recull de notícies que ens passen i ens interessen a 5è B

23-11-2012

Gran derbi al Torneig

Aquesta setmana ens ha tocat derbi, El dia 23 de novembre han jugat un partit 2 equips de la classe. El resultat té molta diferència. Han guanyat els Facebook 4-0 als màquines. Partit que no ha estat molt renyit perquè els Facebook eren bastant bons. Cal destacar que el partit ha estat força net i no hi ha hagut gaires faltes.

1a Assemblea escolar

El 23 vam celebrar la 1a assemblea escolar, ens van reunir tots els representants des de P 3 fins a 6è. Primer vam anar a P 4B a buscar al delegat i la subdelegada. Desprès vam anar a la sala de mestres, per començar l'assemblea, vam dir els nostres noms, qui era el delegat o subdelegat, de qui curs érem i qui era el nostre mestre.

Quan vam acabar vam parlar de la festa de la castanyada i si ens va agradar o no ens va agradar i perquè i van pendre nota per intentar fer-ho millor l'any vinent.
Quan va acabar ens van donar una carpeta per posar les propostes,... desprès vam acompanyar als de P 4B a la seva classe i vam tornar a la nostra.

Nova eina: Treballem amb Popplet

Aquesta setmana Carlos ens a ensenyat una nova eina, es diu Popplet

Popplet crea una zona de treball molt simple on només fa falta clicar al damunt per crear un quadre de text que es pot unir amb altres, dins d'quests quadres se poden posar imatges i vídeos. Això ens permet fer esquemes d'estudis molt senzills. Un altre avantatge és que podem fer aquest esquema entre diferents companys, així que ens ajudarà a fer treballs en grup per veure com funciona hem començat a fer el primer esquema es diu qui sóc? l'ha creat el Carlos i tots hem de posar un quadre, quan estigui fet el compartirem.

Aquí teniu un exemple que ha fet la Núria