Hälsorummet i Höör

Massage & Träning

Malin Bridger

driver Hälsorummet i Höör sedan 2008.
Jag har en gedigen utbildning och lång erfarenhet inom träning och hälsa efter att i många år arbetat som instruktör inom alla olika typer av gruppträning, som massageterapeut och även som certf. personlig tränare.
Min specialitet ligger inom den holistiska träningen med yoga och pilates som grund. Jag utgår från ett helhetstänkande där kropp och själ hör ihop, jag hjälper er till balans och harmoni i de båda!

Tidigare samarbetspartners och uppdragsgivare har varit bland andra Öresundskraft och Sydsvenska Dagbladet.

Hälsorummet i Höör erbjuder ditt företag en unik chans att skapa en arbetsplats som ökar personalens hälsa och välmående. Stillasittande och monotont arbete leder ofta till spänning och smärta i rygg, nacke och axlar. Massage kan minska sådana besvär och leda till en bättre och trevligare arbetsmiljö både för er personal och era kunder.


Massage räknas numera som friskvård och är sedan 2004 avdragsgill för
företaget. Det har gjorts utredningar som visar att satsning på friskvård sänker sjukskrivningstalen och därigenom är företagsekonomiskt lönsamt.


I behandlingen ingår undersökning och råd om träning och egentöjning. Vid behov och önskemål skräddarsyr jag träningspass i grupp eller enskilt för personalen som syftar till ökad styrka och bättre rörlighet.Företagsmassage och dess positiva effekt

Oavsett om det gäller massage på jobbet eller hos massageterapeuten, så ger massagen många positiva effekter. Här följer några exempel som forskningen kommit fram till:
 • Massage har en positiv effekt på blodcirkulationen, som har en nyckelroll för kroppens alla funktioner.

  Massage innebär beröring på huden som frisätter ett flertal hormoner som påverkar kroppens alla funktioner, både fysiskt och psykiskt.

 • Massage ger ökad lymfcirkulation.

  Massage har en lugnande effekt på nervsystemet.

  Massage har en botande och förebyggande effekt på besvär i rörelseapparaten.

  Massage lindrar kronisk nack- och huvudvärk som varat upp till sex månader.

  Massage minskar stress och ökar vakenheten.

  Massage kan vara till nytta även om Du lider av en kronisk sjukdom och underlättar förmågan att må så bra som möjligt.

  Massage gör musklerna smidiga och mer elastiska.

  Massage får Dig att känna lugn och ro. Ängslan minskas och humöret och sömnen förbättras.