Oh oh Cherso Teambuidling Weekend!

Scheveningen am see!

Het is bijna zo ver!

Zijn jullie er allemaal klaar voor!? Ons jaarlijkse uitstapje speciaal voor de teambuilding, waarbij het vooral zal gaan om goede samenwerkingen en een eenduidige teamgeest tijdens de verschillende benarde situaties waarin jullie ongetwijfeld terecht zullen komen. Het thema is dan ook: Help je maten het weekend door!


Oh oh Chercho Teambuilding

Saturday, June 29th, 8:45pm

Scheveningen, The Hague, The Netherlands

The Hague, ZH

Neem allemaal een setje sportkleding mee voor de verschillende activiteiten, douche spullen en je mooiste outfit zodat je 's avonds wellicht ook nog wat kan scoren. Neem daarnaast je id-kaart/ paspoort/rijbewijs mee, een eigen bijdrage van minimaal vijftig euro en sluit een volledig dekkende verzekering af!


We verzamelen achter bij LSC, op de parkeerplaats van It rakkertje (zwembad) om kwart voor negen 's ochtends (08:45). Er zijn tot nu toe een aantal mensen die het vervoer zorgen, dat zijn Wallie, Lemboy en JdeB. Aangezien we op een mannetje of dertig rekenen moeten hier nog een aantal auto's bij. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met de feestcommissie, aanspreekpunt Caspar Lemke. Hier wel even serieus over nadenken anders komen we nooit in Scheveningen!