Het SuccessieOntzorgPakket

Een compleet pakket voor uw toekomstige bedrijfsoverdracht

De SuccessieToets, het SuccessiePlan en de SuccessieMonitor in 1 pakket!

Speciaal voor u en uw bedrijf hebben wij het Successie Ontzorg Pakket ontwikkeld.

Wij hebben een compleet pakket aan dienstverlening voor uw bedrijf van start tot overdracht. De onderdelen kunt u naar eigen wens en behoefte combineren.

SuccessieToets: een financiële, fiscale- en juridische inventarisatie van uw bedrijfs- en privévermogen (o.a. testament/geen testament, huwelijkse voorwaarden of gemeenschap van goederen, verzekeringen, Vofakte of maatschapsakte, statuten BV; hypotheek, pensioen, levensverzekeringen) en toets op actualiteit en gewenste situatie bij leven en overlijden.

SuccessiePlan: een noodplan voor overlijden waarin alle financiële, fiscale en juridische aspecten van uw privé- en bedrijfssituatie in kaart worden gebracht en worden aangepast aan uw situatie en wensen.

SuccessieSchema: een beschrijving/planning van het (toekomstige) bedrijfsoverdrachtsproces; een stappenplan dat u vanaf nu kunt volgen om uw bedrijf in perfecte conditie te krijgen en te houden.

SuccessieMonitor: een onderhoudspakket met daarin verschillende ondersteunende diensten, zoals: bewustwordingstraject, persoonlijke en/of personeelsbegeleiding, een attentieservice bij veranderende wetgeving of andere zaken die van invloed kunnen zijn op uw bedrijf, vraagbaak en sparringpartner.