Weekmail

Week 3, 23 Januari

Beste SIFE'er

Het komende halfjaar zullen we toewerken naar de Nationale Competitie. Daarom zullen de komende SIFE-avonden in het teken staan van een onderwerp dat van belang is tijdens deze competitie. De volgende SIFE avond heeft als thema 'Financiën' en zal op Maandag 4 februari plaats vinden.


De inschrijvingen voor het weekend zijn achter de rug en het programma en de locatie liggen vast!! We gaan met 30 SIFE'ers een fantastische weekend ervan maken. Eind deze week krijgen jullie de locatie onthulling, programma en kosten te horen!


Voor de Nationale Competitie kunnen jullie je aanmelden voor het Presentatieteam! Hier is afgelopen SIFE avond al even kort over gesproken en ook de SIFE-avond in februari zal hier nog uitgebreid op in gaan, maar mocht je interesse hebben kan je altijd iemand van het bestuur aanspreken voor meer informatie. Aanmelden kan tot vrijdag 8 februari door een korte motivatie te sturen en door aan te geven hoeveel tijd jij in het presentatieteam kan investeren.Lees de rest van deze weekmail goed door! En vergeet niet de weekupdate elke dinsdag voor 12:00u in te sturen naar marketing@utrechtsife.nl!Groeten,

Namens het Bestuur,

Anouk


Weekupdate

Kookeiland


Deze week stond de afspraak met SharePeople op de planning. Door omstandigheden werd het bij nader inzien een Enactus Nederland bijeenkomst met Ricardo, iedereen was erbij! We hebben kritisch naar onze toekomstige doelen, financien en partners gekeken: Met wie willen we nou écht in zee? Nu rest ons niks meer dan gewoon gáán. Om onszelf nog wat extra te motiveren (dat heb je soms nodig als student) hebben we afgesproken dat we het tweede gedeelte van het PSP prijzengeld pas krijgen wanneer er een ondertekend contract ligt met het Leger des Heils. Challenge accepted!
-IreneOma's untied


Afgelopen week heeft Oma’s United voornamelijk in het teken van brainstormen gestaan. De eerste aankomende workshop zal namelijk op 20 februari plaatsvinden, maar omdat we graag willen afwisselen, zullen we daarom spelletjes gaan spelen met de oma’s. Daarnaast zullen we ons dus verder gaan richten op het product wat we naast de Jackpot kunnen gaan maken. Dit product kunnen we dan hopelijk 20 maart met de oma’s gaan maken.-

Tevens zijn we druk bezig om zo snel mogelijk een eigen website van Oma’s United te hebben en verder willen we ons de komende weken gaan richten op de promotie van ons product, de verkoop daarvan en daarnaast het opzetten van een jaarplan en een financieel plan, zodat we subsidies aan kunnen vragen.

-Fabienne


Project x

-

Fiets&ik

Nog voor de kerst zijn we begonnen met een training van Gilles Tenhaeff, consultant bij Kirkman Group, om het nieuwe jaar meteen goed van start te gaan! Samen met Gilles zijn we de stad in gegaan om het winkelende publiek te vragen naar hun mening over de meest sociale fiets van Utrecht. Het was een hele leuke en leerzame ochtend waarop de nieuwe teamleden (Sjors, Leon en Marianne) meteen alle ins & outs te horen hebben gekregen. Na de vakantie was Fiets&ik op donderdag 10 januari te gast bij het Pitch Podium van Frisse Blikken. Op deze avond hebben we veel feedback ontvangen van verschillende jonge ondernemers waar we zeker iets mee kunnen en vol goede moed mee aan de slag gaan!


- Marianne


Marketing team

-

Sosjaal

-


Agenda

25/01 Vrij-mi-bo @ the office 17:00-19:00 met lekkere hapjes


04/02 Sife avond thema ' financiën' 19:30


07/02 Carreer event@ Universiteit Utrecht


08/02 SIFE weekend


21/02 Deadline inschrijving + opsturen portfolio's sosjaal en oma's united, Stimulans prijs SIFE Nederland


26/02 Workshop


07/03 Project stimulans prijs, Enactus Nederland