Ter adoptie: DEBBIE

Debbie is een heel speciaal hondje. Ze is ruim 2 jaar, superlief, sociaal, aanhankelijk, houdt van spelen, kan alleen thuis blijven, kortom tophondje!!

Helaas heeft Debbie een mank voorpootje. Ze is toen ze ongeveer 5 maanden was ergens vanaf gesprongen, of gegooid.... Daarbij is er een stuk van de bovenkant van het spaakbeen afgebroken dat nu te kort is. Daardoor valt het niet meer mooi in het gewricht. Ze had daar pijn aan omdat het afgebroken stuk in allerlei kleine stukjes in dat gewricht schade had aangebracht. Ze is geopereerd door Nico Dijkshoorn en Prof. Hazewinkel, die behoren tot de beste van Nederland. Ze hebben al die losse stukjes verwijderd en het bot gepolijst. Daardoor loopt ze nog steeds mank, maar heeft ze geen pijn meer. Wat de toekomst brengen zal weten we niet, maar ze is nu weer vol levenslust!!

Debbie is een vrolijke wildebras met veel energie. We zoeken het liefst een baasje waar ze de enige hond is, of waar een relaxte hond aanwezig is die niet van spelen houdt, want als het aan Debbie ligt gaat ze maar door.... Natuurlijk mag ze los mee naar het bos, maar het is geen hondje om uren mee te gaan wandelen of te fietsen, dat zou haar pootje teveel belasten. Ook is het beter als er geen gladde vloer aanwezig is.

Debbie is een schat van een hond en verdient het allerbeste en nog een heel mooi leven. Wie sluit dit lieve meisje in zijn/haar hart?
Facebook: Straathonden van Lesbos - mail: info@straathondenvanlesbos.nl