Les meves millors lectures

Fet per: Tania Rodriguez Contreras

Només ets el meu cosí

  • Autora: Demons0_0

Argument:

Jules per problemes, se'n va de la seva ciutat, i se'n va a viure amb la seva tia i amb el seu cosí, Thomas. Feia 9 anys que no el veia i la pubertat li havia escaigut molt bé, però el seu caràcter i accions no. Ells dos s'enamoran, hauran de dur la seva relació d'amagat i no serà fàcil. Acompanya na Jules i en Thomas en aquesta relació prohibida.
Big image

Dilema de família (segona part de Només ets el meu cosí)

  • Autora: Demons0_0

Argument:

Jules després de tornar a la seva ciutat, ha de tornar a veure Thomas degut a la mort del seu oncle. Quan el veu una altra vegada ella pensa que no li pasaria res, però no, ella el veu amb la seva nòvia i se li rompen tots els esquemes. ¿Què passarà? ¿Tot se complicarà? ¿Se diu que l'amor pot amb tot, no? Acompanya na Jules i en Thomas en una altra aventura d'amor prohibida
Big image

Pulsaciones

  • Autors: Javier Ruescas i Francesc Miralles

Argument:

Aquest llibre és nom "Pulsaciones" i trata d'una nina que nomia Elia que va tenir un accident i no recordava els últims 3 dies d'abans del accident. Se va crear un compte que es deia HeartBits, que era lo mateix que el Washapp. Parlant per HeartBits li va parlant un poeta entre cometes. A llarg del temps na Elia descobreix qui és aquell poeta que la va enamorar darrera una pantalla i no és deixa veure. ¿Pot ser que el coneix i lo a ovidat? ¿I si hubieras encontrat l'amor de tu vida, i lo hubieras olvidat?
Big image

Jo no es nom de nin

  • Autora: Silvermelon

Argument:

"Jo no és nom de nin" trata de una nina anomena Jo que per cupa de les barallades dels seus pares decideix anar-se'n de Nova York. Se'n va a un internat de Colorado i a Nova York deixa les seves amigues, els seus pares i el seu novi. Allà degut al seu nom, la confonen amb un nin i la posan a l'habitació amb en Ian i en Jack. Allà fa moltes amistads, també enemigs i haurá d'elegir entre en Ian o Jack.
Big image

El meu cangur

  • Autora: Xeniitta

Argument:

Dues germanes passen molt de temps soles, i la seva mare els posa un cangur. La germana major, a l'institut se pega un cop amb un nin. I quan arriba a casa veu al mateix nin, n'Abraham. Ells dos s'enamoren i tot se complicarà perque es el seu cangur... ¿Acabaran junts apeçar de totes les dificultats?
Big image