SIGURNA DODATNA ZARADA

Radi za sebe,ne za druge..

Sa nama do uspeha

Vrlo je prosto.Zakoraci u svet marketinga.Sve sto ne znas,naucices.Rizik ne postoji jer su prijava i obuka besplatni.Sve sto ti za pocetak treba to je minimalno znanje rada na racunaru i tvoja zelja za napredovanjem.Ako si uz to i dobar trgovac uspeh ti je zagarantovan.Preko 200 000 ljudi sa ovih prostora vec 6 godina uspesno radi i zaradjuje.Budi i ti deo njih.Postani clan strane kompanije koja uspesno posluje vec 18 godina.Redovna plata koja se isplacuje preko Payoneer kartice cim zaradis prvih 20 dolara.NA SAJTU OBEZBEDJEN PREVOD NA NASEM JEZIKU.
Big image

SFI-internet marketing i trgovina

S( trong) F(uture) I(nternational) je kompanija koja se bavi on line trgovinom od 1998.god.sa preko milion registrovanih filijala u 190 zemalja sveta. U svom asortimanu ima preko 97.000 različitih proizvoda i ima više od 50 načina naplate proizvoda što obezbeđuje apsolutno nesmetanu trgovinu. Trenutno ima preko 1.500.000 članova, u proseku svakih 20 sec. registruje se novi član ( partner) u SFI. Dakle, reč je o kompaniji koja ima ogromno iskustvo u on-line poslovanju, veliki ugled među marketarima i koja je uvek beležila samo rast i nikada nije poslovala sa gubitkom.
Big image

Nacini zarade

Kao Affiliate ( partner koji radi za SFI) možete da PROMOVIŠETE POJEDINE PROIZVODE ili CEO ASORTIMAN PROIZVODA i da od svakog prodatog proizvoda dobijete PROVIZIJU. Kupac ostaje u Vašoj liniji zarade DOŽIVOTNO, što znači da kada ponovo kupi bilo koji proizvod Vi dobijate proviziju. Znači, Vaš posao nije da prodajete proizvod, već ga samo promovišete, a o naplati, pakovanju, dostavi brine SFI.
-Možete da BESPLATNO OTVORITE VAŠU PRODAVNICU i da prodajete svoje vlastite proizvode u čemu će Vam pomoći preko 1.500.000 SFI saradnika.
-Možete da DOVEDETE NOVOG PRODAVCA i da na taj način zarađujete od svake prodaje koju ostavri taj prodavac, što znači da je on u Vašoj liniji zarade DOŽIVOTNO
-Možete da PROMOVIŠETE VEOMA POPULARNE AUKCIJE i zarađujete na njima. Reč je o aukcijama na kojima se licitiraju i prodaju veoma vredne stvari potpuno nove sa garancijom za svega par dolara. Takođe, možete da učestvujete na aukcijama
-NAJVAŽNIJE JE DA Možete da stvarate VAŠ SOPSTVENI TIM od koga imate višestruku korist, a naravno i zaradu
-Vremenom ćete i SAMI OTKRITI MNOGE VIDOVE ZARADE
VRHUNSKA PODRŠKA NA NAŠEM JEZIKU...
Svaki član ima podršku na više nivoa, najpre od svog DIREKTNOG SPONZORA, a zatim i preko FB GRUPA, FORUMA, ON-LINE WEBINARA… sve na našem jeziku.

Moj Facebook profil

Igor Sepcenko poslovni - dodaj me za prijatelja i pitaj sve sto te zanima.

Gmail

Prijavi se sa gmail nalogom
Uputstvo za registraciju i početne korake