Janosh Nieuws

Creëer vanuit het hart door dicht bij jezelf te blijven.

Big image

Lieve mensen,

Hierbij de laatste update van het seizoen 2013-2014. Om te beginnen de nieuwe code Voldoening, om je de komende tijd te inspireren dicht bij jezelf te blijven. Doe wat goed voelt, dan is alles een succes. Geef gehoor aan wat jou voldoening geeft, zodat je alleen datgene naar je toetrekt wat met jou resoneert.


Verder in juli: morgen een extra lange webcast om niet te willen missen, dit keer met de activatie Gevoeligheid. Zorg dat je klaar zit omstreeks 20.30 uur. En tot slot: versterk je Focus en pak de allerlaatste kans om jouw Sleutels tot Vrijheid te vinden!


We zien je graag in het Janosh Art Centre, dan wel online!


Van hart tot hart,


Janosh team

Big image

Start nieuwe seizoen

In augustus start Janosh het nieuwe seizoen van de opleiding Energetische Therapie. Met de Basics als startpunt kun je direct aan de slag! In korte tijd leer je met de kaarten van Janosh te werken, die elk een energetische codering hebben. Je zult zien dat je daarmee al snel tot resultaten komt en in staat bent om de persoon tegenover je te ‘lezen’. Verder geeft Janosh waardevolle tips op basis van de ervaring die hij in de afgelopen tien jaar (zowel in Nederland als in het buitenland) heeft opgedaan met privésessies. Inschrijven >>


Meer informatie: www.janosh-et.com

Janosh Art Centre

Uitschrijven / Gegevens wijzingen >>