Dank voor je aanwezigheid!

Lieve Jij

Dank voor het komen naar de Business avond in Amsterdam!

Wow wat was het een dynamische en krachtige class. Dank voor jouw energie en je bereidheid leugens en beperkingen los te laten. Wat is er nu nog meer mogelijk?!


Hierbij de opnames van de avond: luister er naar, je gaat dingen horen die je niet hoorde of waarbij je misschien nu alles wilt horen ;-)

En als je het 'snachts op stil afspeelt dan werken de vibraties door, en kan je de clearings ontvangen zonder barrières. Je kan hem dan lopen = op herhaal zetten en afspelen.

Werkt heel goed!


Dit is de link naar de opnames :http://we.tl/tPLrdh7NiV

EN

Als je vrienden deze class wilt aanbevelen dan kan dat: op 15 Maart geef ik deze class in Kaatsheuvel en op 19 April in Haarlem!

Smaakt het naar Meer?!

We hadden het er al over- de Money Workbook Telecall


Tijdens deze online class lopen we elke week op de maandagavond het werkboek door.

En dat doen we samen 5x!

Hoezo meer keer? Elke keer dat je de oefeningen in het werkboek doet, gaan er beperkingen, opvattingen, standpunten, overtuigingen verschuiven. Dus als je het boek meerdere keren achter elkaar doet, gaan die sneller weg en kan je ook echt zien hoe jouw reacties op vragen veranderd! De bijdrage van de groep tijdens deze call is net zoals in een class: ze zijn een bijdrage voor iedereen. De workbook in je eentje doen, is een nogal saaie activiteit . Samen is het veel dynamischer. En aangezien ik de call faciliteer, kunnen we de dingen die omhoog komen bekijken en clearen. Hoe beter?!


Voor informatie en registratie:http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=68517


We zijn gisteren begonnen en je kan nog inspringen, dus als je meer gemak en helderheid wilt in je financiele werkelijkheid en met geld, grijp deze kans!

Big image

In de toekomst

Ik werp even een snelle blik op de toekomst

Voor degene die meer willen creëren met hun business is er op 8 Juli in Amsterdam de Joy of Business class

Een Access class die naar vele facetten kijkt, zoals wij deden, maar dan een hele dag lang! Bij deze class zit er ook een manual dus het is zeker een class die een bijdrage zal leveren voor je business en je leven!

Big image
Ik kijk er naar uit om je weer te ontmoeten..misschien wel tijdens deze classes en zo niet, een andere keer!


With ease

Kalpana