Vacante

Secretele Cazarii Ieftine

Chiar daca ai un buget stric pe zi, nu exista niciun motiv pentru care sa stai intr-un motel cu buget redus. Multe dintre cele mai dragute hoteluri din lume au oferte ca sunt cu mult mai avantajoase decat tarifele de cazare standard. Sa stii unde sa te uiti online te poate ajuta sa obtii o camera la hotel mult mai draguta decat ti-ai fi inchipuit dat fiind bugetul pe care l-ai alocat cazarii. Pentru, urmatorul tau concediu ai in vedere urmatoarele:


Verifica pagina oficiala a Hotelului respectiv

Poate suna ca la mintea cocosului, insa multa lume sare peste acest pas. Nu conteaza ce serviciu online folosesti pentru a face rezervare la hotel, indicat este sa verificati in primul rand pagina oficiale a hotelului respectiv pentru a vedea daca unitatea de cazare respectiva ofera si alte discounturi. De exemplu, pe www.Cazare-Costinesti.info am gasit o multime de oferte de cazare la preturi deosebit de avantajoase.


Pe internet puteti gasi o multime de oferte de cazare disponibile numai pe Internet si nicaieri altundeva. Este prudent sa comparati ofertele de cazare direct de la hotelul pentru care faceti rezervare, chiar daca acest lucru inseamna sa dati un telefon direct la hotelul unde faceti rezervare pentru a vedea daca oferta respectiva mai este disponibila. Nu este exclus ca pe site sa mai figureze oferte care nu mai sunt de actualitate pur si simplu pentru ca informatia de pe site nu a mai fost actualizata recent.


Compara, compara, compara

Ati putea sa ganditi ca, datorita faptului ca informatia se schimba atat de rapid pe internet si ca aveti acces la Internet in timp real, toate portalurile turistice s-ar putea sa aiba aceleasi tarife de cazare. Nu este asa. De fapt, am realizat ca exista tarife foarte diferite pentru aceeasi camera pe diferite portaluri turistice. Uneori chiar merita sa alocati cateva minute in plus cercetarii si puteti economisi astfel o gramada de bani sau ii puteti investi in cazare mult mai avantajoasa.
Big image