ENTRENAMENT EN RÍTMICA

PER AQUELLS INTERESSATS EN LA RÍTMICA DALCROZE

Presencial o en Streaming: tu tries!

PRÀCTICA MUSICAL EN MOVIMENT - Curs 2020/21

Us presentem un training de rítmica per a conèixer i/o aprofundir en la metodologia creada per Jaques-Dalcroze (pràctica musical en moviment) pensat per aquelles persones que vulguin tenir un primer contacte amb aquesta metodologia i també per a tots els estudiants i professionals interessats en aprofundir i perfeccionar el seu bagatge personal

El curs anirà a càrrec d'Eugènia Arús, consta de 7 sessions, una cada mes, d'octubre a abril en dissabte pel matí.

DIRIGIT A:


Mestres de música de primària, mestres de música d’infantil, professors de música de secundària, professors d’escoles de música i conservatoris, professors d’instrument i llenguatge musical, terapeutes, ballarins, actors i totes aquelles persones interessades.

INFORMACIONS D'INTERÈS:

Aquesta formació es pot fer en presencial o en streaming

La durada de la classe és de 90 minuts i a l'acabar reservem 45 minuts per les preguntes i el seguiment dels alumnes online


Si fas el curs presencial recorda:

- Venir amb temps suficient

- Portar mascareta

- Vestits amb roba còmoda


Si fas el curs en streaming necessites:

- Un espai d'almenys 2 x 2 metres

- Bona conexió wifi

- Una càmara i un ordinador o tablet amb bona imatge i so

- Participació activa. Vol dir: amb la càmara oberta i participant de la sessió en temps real

- Anar vestit amb roba còmoda

DIES I HORARIS:

Sessió 1: 31 d'Octubre 2020

Sessió 2: 28 de Novembre 2020

Sessió 3: 12 de Desembre 2020

Sessió 4: 16 de Gener 2021

Sessió 5: 20 de Febrer 2021

Sessió 6: 20 de Març 2021

Sessió 7: 17 d'Abril 2021


Horari:

Horari classe:

de 9:30h a 11:15h

de 11:15 a 11:45h consultes i seguiment online


PROFESSORA DEL CURS:

Eugènia Arús. Pianista. Títol Superior de Professor de Solfeig, Teoria de la Música, Transport i Acompanyament pel Conservatori Joaquín Rodrigo. Doctora en Educació Musical per la Universitat de Barcelona. Diploma Superior i Llicència d'ensenyament en Rítmica-Dalcroze, Solfeig i Improvisació per l'Institut Jaques-Dalcroze de Ginebra, Haute École de Musique. Diploma pedagògic d'educació musical Willems per l'Association International de Education Musicale, Lió. És professora del Departament de Didàctiques Aplicades, secció de Didàctica de l’Educació Musical de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona. Actualment compagina la seva tasca com a músic, participant en diferents produccions, amb la investigació i publicació d'articles i material didàctic destinat a la posada en pràctica de l'educació musical en moviment. Ha estat convidada, en països com França, Itàlia, Finlàndia, E.E.U.U. L'Argentina o Anglaterra, com a intèrpret o ponent. Col·labora des de l'any 2005 amb la Fundació Barenboim-Said en el projecte EMI i dirigeix el Títol d'expert en Música, Creativitat i Moviment de la Universitat Ramon LLull-El Musical (Bellaterra). És membre del grup de recerca d'Educació Musical i Innovació (GREMI) i del grup de recerca Didàctica del Patrimoni (DIDPATRI) de la Facultat d’Educació de la Universitat de Barcelona i col·labora amb l'Institut Jaques-Dalcroze en el camp de la investigació i innovació educativa per a l'ensenyament /aprenentatge musical en moviment.

PREU:

Curs Presencial:

7 sessions: 152 Euros (Curs de 15h = 10,5h classe + 4,5 treball personal)


Curs Streaming:

7 sessions: 152 Euros (Curs de 15h = 10,5h classe + 4,5 treball personal i seguiment online)


-Curs en línia Reconegut per a Docents del Departament d'Ensenyament si t'apuntes a 7 sessions ( i tens usuari XTEC). Total curs: 15 hores.

-Curs presencial certificat per "El Musical - Centre d'Educació i Recerca" com a formació per a la innovació i la qualitat musical. Total curs: 15 hores.

-Curs Bonificat per a empreses

-La factura del curs s'emet amb les dades de la inscripció. Si vols factura amb altres dades (Escola on treballes, Institució...) l'has d'indicar en el formulari d'inscripció. No es podran canviar les dades una vegada efectuat el pagament.


Cursos impartits a:

El Musical - Centre Autoritzat de Grau Professional de Música

c/ Ramon Llull, 16 - 08193 Bellaterra - www.elmusical.cat - info@elmusical.cat