UNOVCITE SLOBODNO VREME !

EVO KAKO !

REGISTRACIJA JE BESPLATNA !

OVAJ POSAO JE ZA PUNOLETNE !
OVAJ POSAO JE ZA POZITIVNE, VREDNE, I UPORNE !
OVAJ POSAO SE VOLI ! OVAJ POSAO RADE DIVNI LJUDI !

OVDE NEMA ZARADE PREKO NOCI !

OVDE MORA DA SE RADI DA BI SE ZARADILO, KAO STO KAZU '' NEMA LEBA BEZ MOTIKE '' .


OVDE IMA ZARADE, ALI MORA I DA SE RADI, PA STA MISLITE UCLANIS I ODMAH PADA NOVAC SA NEBA EH KAD BI TO BILO TAKO SVI BI TO RADILI, PA NE BOGATI SE PREKO NOCI, BOGATI SE ALI NA DRUGIM MESTIMA , I U NEKIM NELEGALNIM POSLOVIMA, OVDE NE !

OVAJ POSAO RADE STUDENTI, PROFESORI, PENZIONERI, ZAPOSLENI, NEZAPOSLENI...
OVAJ POSAO JE MOJ MALI BIZNIS, I JA AKO ULAZEM , ULAZEM U MOJ POSAO I U MOJ BIZNIS, NIKO OVDE MENE NE VUCE ZA RUKU NITI ME JE VUKAO DA JA MORAM KUPOVATI ILI RADITI, OVDE SE NISTA NE MORA ! SVE JE TO MOJA, VASA VOLJA !

OVDE NE MORATE KUPOVATI AKO NE ZELITE , NE MORATE ULAGATI AKO NE ZELITE , MOZETE RADITI I BEZ ULAGANJA ALI ONDA SPORIJE DOLAZI DO NAPREDKA, PONAVLJAM MOZE SE USPETI I BEZ ULAGANJA, NIJE OBAVEZNO NISTA, ALI ONDA TO IDE MALO SPORIJE, ONI KOJI ULAZU I KOJI ZELE DA ULAZU U SVOJ POSAO ONI CE MOZDA MALO BRZE NAPREDOVATI ! SVE ZAVISI OD NAS ! KAO STO I PLATA OVDE ZAVISI OD NAS !


OVAJ POSAO JE LEGALAN, IMA SVOJE SEDISTE U NEBRASKOJ (LINKOLN) , KOMPANIJA POSTOJI OD 1998 GOD. I IMA SVOG VLASNIKA !

SVAKO ODLUCUJE ZA SEBE, ALI DOK NE PROBATE NESTO NE MOZETE ZNATI DA LI VREDI ILI NE ! NIKADA SE NE ZNA. JA NISTA NISAM ZNALA O OVOM POSLU, PA SAM NAUCILA, SVE SE NAUCI !

OVDE POSTOJI NEKOLIKO NACINA ZARADE ! MOZETE CAK I OTVORITI SVOJU PRODAVNICU I PRODAVATI ROBU AKO SE BAVITE RUCNOM IZRADOM NA PRIMER ILI SLICNO !

OVDE SE MOZETE REGISTROVATI! BESPLATNA JE REGISTRACIJA!

VAZNO ! REGISTRUJTE SE SA G-MAIL, YAHOO ILI LIVE NALOGOM ! NAKON REGISTRACIJE POGLEDAJTE VAS MAIL KONTAKTIRACU VAS !

ZA SVE INFORMACIJE MOZETE ME POTRAZITI !