Pokrenite internet biznis

Uđite u svet uspešnih internet preduzetnika!

Potrebni saradnici, nudimo Vam mogućnost da pokrenete sopstveni online biznis!

Dobar dan,

Moje ime je Aleksandar Markovic . Saradnik sam Američke kompanije koja posluje aktivno na tržištu internet marketinga od 1998 godine. Mi tražimo saradnike sa ozbiljnom ambicijom da grade sopstveni internet biznis.
Mrežni marketing je biznis 21 veka, to je rešenje za ambiciozne pojedince u eri nove globalne ekonomije kada govorimo o slobodnom internet preduzetnistvu.
Pruža Vam se šansa da naučite najbolji internet posao za početnike i njegov jedinstveni sistem zarade.
Radite u kompaniji koja posluje u više od 190 zemalja sveta i u svojoj ponudi ima preko 90 000 artikala.
Postanite deo svetske mreže uspešnih internet preduzetnika koji zarađuju iz udobnosti svog doma!

Big image

KONTAKTIRAJTE ME!

Po izvršenoj registraciji najbolje bi bilo da mi uputite zahtev za prijateljstvo na Facebook-a, kako bih mogao da nastavim da Vas uvodim u posao i da Vas dodam u našu grupu za podršku gde se odvija najveći deo naših aktivnosti od obuke do samog promovisanja posla u Facebook-u grupama,

U NAŠOJ KOMPANIJI DOBIJATE

-Ambicija, upornost, strpljenje i da ste otvoreni za saradnju i funkcionisanje unutar tima.
-Da imate elementarno znanje u korišćenju računara (internet, Facebook...), engleski jezik nije potreban, ali je prednost ukoliko ga poznajete i služite se njime.
-I najbitnije od svega OZBILJNOST, ovo nije nikakva slatka priča o lakoj zaradi na internetu. Ovo je ozbiljna poslovna ponuda za ozbiljne ljude!
-Skeptići nemaju potrebu da se zadržavaju jer i sam ne ulazim u ništa što mi ne uliva poverenje, tako da nema potrebe da trošite svoje vreme ako u ovome ne vidite svoju perpspektivu ili Vam ova ponuda ne uliva poverenje.
SVE ŠTO JOŠ MOGU DA VAM KAŽEM JE DOBRODOŠLI, BIĆE MI DRAGO DA SARAĐUJEMO I POBEĐUJEMO ZAJEDNO!

USPETI ZNAČI BITI SPREMAN PLATITI CENU USPEHA! ŽIVOT KOJI DANAS ŽIVITE JE ODRAZ CENE KOJU STE PLATILI DO SAD! ŽIVOT KOJI ĆETE ŽIVETI U BUDUĆNOSTI BIĆE ODRAZ CENE KOJU ĆETE BITI SPREMNI DA PLATITE U MEĐUVREMENU!