tripod consulting

Tripod Consulting neix amb l’objectiu d’ajudar a les petites i mitjanes empreses a gestionar-se en el seu dia a dia.


Les PIMES, per la seva estructura, sovint no disposen d’un departament que analitzi la informació econòmica i financera de la seva empresa i estableixi diferents estratègies per millorar els resultats. Aquestes empreses han de treballar en un mercat altament competitiu i de vegades sobredimensionat.


A Tripod Consulting volem estar al costat d'aquestes empreses. Ens ocupem, de forma àgil i eficient, de totes les gestions on no pugui arribar. Volem ser el seu Departament Intern per a que el nostre client centri tots els seus esforços en allò que millor sap fer i pel que ha creat la seva empresa.

Qui som?

Som un equip jove i dinàmic amb àmplia experiència en la Gestió Empresarial i Financera. Portem mes de 10 anys treballant en el sector, abordant els àmbits financer, fiscal, jurídic, anàlisi de costos plans de finançament i de viabilitat.
Big image

Som el complement ideal per impulsar la seva empresa a l'èxit.

TRIPODCONSULTING.ES

Què oferim?

Per què nosaltres?

El nostre principal objectiu és aportar valor a la seva empresa oferint solucions útils i operatives de gestió empresarial. Per aconseguir això, escoltem i observem acuradament per conèixer quines són les necessitats reals, i apliquem els nostres serveis de forma personalitzada.

Ens caracteritzem per oferir un servei d'alta qualitat amb un tracte directe molt proper, establint en tot moment una comunicació simple i clara empresa-client.

Big image

On ens podeu trobar?

Delegacions a Barcelona, Madrid i Tarragona.