Cazare in Vacanta

Oferte de Cazare foarte avantajoase in Vacanta

Atunci cand am plecat in vacanta la Predeal, pe www.predealhotels.info am gasit catev oferte surprinzator de avantajoase si am decis sa stam la hostel. Nu o mai facusem pana atunci insa experienta s-adovedit a fi una deosebit de inedit.


1. Spatiul personal... in general, daca veti sta intr-un dormitor, lucrurile pot deveni destul de inghesuite. "Spatiul tau personal" este foarte limitat la patul tau si la dulapul alocat unde iti poti tine bunurile in siguranta. Aceasta este afacerea pe care o primesti pentru ca stai pe bani putini. Doar intelege acest lucru si tolereaza-l. Hey, daca calatoresti intr-un grup, sa spunem de 4 sau 6 persoane, puteti chiar sa primiti un dormitor pentru voi toti.


2. Probabil nu veti intalni multi localnici... Incearca sa nu devii un "rezident permanent" al hostelului. Unii calatori pur si simplu isi petrec acolo 24/7 timpul band, dormind, uitandu-se la televizor, jucand biliard, stand la taclale si cine mai stie ce altele. Ai putea sa scutesti o gramada de bani pe zbor pentru ca toate acestea le poti face si acasa cu prietenii tai.


Nu stiu ce sa spun despre tine, dar noi adoram sa iesim in oras si sa cunoastem localnicii, sa ne amestecam in viata de zi cu zi a orasului si sa experimentam cultura acelor locuri.


3. Hostelurile pot fi locuri de Petrecere... daca esti tanar si vrei sa te distrezi pe cinste, hostelurile pot fi locurile potrivite pentru asa ceva! Am fost acolo, am facut aceste lucruri, insa atata timp cat ne dorit sa ne distram, este preferabil sa o facem intr-un bar/pub local pentru a avea parte de experienta calatoriei in acel oras si sa putem interactiona cu localnicii.


Asa ca daca sunteti in cautarea unui hostel, aveti in minte faptul ca trebuie sa va uitati neaparat la review-urile si feedback-urile cu privire la atmosfera si caracterul acelui loc. Exista multe hosteluri si pensiuni linistite care sunt foarte linistite si care isi servesc scopul pentru care au fost create.


4. Somn intrerupt... Daca stati intr-un astfel de dormitor, luati in considerare faptul ca oameniii vor iesi si vor intra des datorita orelor tarzii sau foarte matinale ale zborurilor, cat si a faptului ca este posibil sa iasa in cluburi. Nu este exclus nici sa dati peste oameni care vorbesc in somn, cat si insi care sforaie (nimic mai rau).De asemenea, faptul ca oamenii isi fac dus la cele mai diverse ore poate fi de asemenea destul de enervant. Inca o data, fiti pregatiti sa tolerati aceste lucruri. Poate este cazul sa investiti in niste dopuri de urechi care in unele cazuri pot face adevarate minuni.


Big image